Mehmet Akif Ersoy'da hizmet atağı

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Akif Ersoyda hizmet atağı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 13:14

Mehmet Akif Ersoy'da hizmet atağı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinlerine, okul, cami, kapalı semt pazarı, asfalt ile hazineye geri dönen arsaların tekrar hak sahiplerine iade edileceğini müjdesini verdi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mehmet Akif Ersoy ve çevresinde 2009'da göreve geldiğinde en önemli problemin tapu olduğuna dikkat çeken Başkan Tütüncü, "2009'da bölgede bir tek ruhsatlı bina, imara uygun bina bulunmuyordu. Her taraf gecekonduydu. Açılması beklenen imar yolları vardı. Yolların açılması için tapuların verilmesi, gecekonduların tahliyesi gerekiyordu. Hükümetimizden aldığımız güçle, hemşehrilerimizin bize verdiği destekle çok önemli bir kentsel dönüşümü bölgede gerçekleştirdik. Birbirinden değerli binalar, yaptığımız kat artışlarıyla kat ve kat değerlenen gayrimenkuller artık vatandaşlarımızın" dedi.
KEPEZ'DE ÇİFT KANATLI UÇMANIN BEREKETİ VAR
Kepez'in çift kanatlı uçmaya başladığının altını çizen Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"2014'den sonra Menderes Türel Başkanımın ifadesi ile çift kanatlı uçmaya başladık ve bu mahallelerimize farklı bir bereketin gelmesi demekti. Geçmiş 5 yıllık dönemde 2009-2014 yılları arasında bölgede yapılamamış en önemli yatırım altyapıydı. Altyapı çalışmaları bittikten sonra yolların sıcak asfaltını ve kaldırımını yapacağız. Bu çalışmalarla birlikte mahallemiz çok daha güzel günlere yürüyecek."
Konuşmasında mahalle sakinlerine bekledikleri hizmetlerin müjdesini de veren Hakan Tütüncü, mahalle kapalı semt pazarı, spor salonu, okul ve cami yapılacağını, Hazine'ye giden arsaların da iade edileceğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!