Mehmet Akif Ersoy anıldı

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Akif Ersoy anıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 14:23

Mehmet Akif Ersoy anıldı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında sanatçı Ahmet Yenilmez, Ersoy'un hayatından kesitlerin anlatıldığı 'Safahat' adlı gösterisini sundu.

Burdur'da Eğitim-Bir-Sen tarafından vefatının 80'inci yıldönümünde Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi. Öğretmenevi Konferans Salonu'ndaki programa Memur- Sen Konfederasyonu ve Eğitim- Bir- Sen Şube Başkanı Murat Bulut, Memur- Sen'e bağlı sendikaların şube başkanları ile sendika üyeleri ve vatandaş katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Kala tarafından Kuran okundu ve hatim duası yapıldı. Daha sonra sahneye çıkan anasınıfı öğrencisi 4 yaşındaki Bade Özdemir, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okudu.

Program, sanatçı Ahmet Yenilmez tarafından Mehmet Akif Ersoy'un hayatından kesitlerin anlatıldığı 'Safahat' adlı tek kişilik tiyatro gösterisiyle sona erdi. Gösteri sonunda Memur- Sen Başkanı Murat Bulut, Yenilmez'e Eğitim-Bir-Sen kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan'ın kitaplarından oluşan set hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!