Medya maymunu gibi yaşıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Medya maymunu gibi yaşıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2012 00:00

Burcu Esmersoy, Beymen tarafından düzenlenen davette başarı ve güzellik sırlarını paylaştı. Kavaklıdere mağazasında yapılan davette konuşan Esmersoy, fiziksel özellikleriyle bir yerlere gelen insanların kalıcı olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Beymen Kavaklıdere’de Ankaralılarla biraraya gelen Burcu Esmersoy güzellik ve başarı sırlarını davetlilerle paylaştı. Spor spikerliğinden, dans konusundaki başarısına, formda kalmak ve güzelliğini korumak için yaptıklarına kadar birçok detayı Ankara cemiyetinin ünlü simalarıyla paylaşan Esmersoy’u, davetliler ilgiyle dinledi. Kadınlara, yoğun iş teposunda kendine nasıl zaman ayırdığını ve düzenli aktiviteleri hakkında da bilgi veren Burcu Esmersoy, keyifli geçen sohbetin ardından dinleyicilerin sorularını yanıtladı.
Spikerliği para için yaptım
Esmersoy, sadece fiziksel özellikleriyle biryere gelenlerin kalıcı olmadığını söyledi. Güzel sunucu, spor spikerliği ile ilgili bir soruya ise “Sadece para verdikleri için yaptığım bir iş oldu. Erkeklerin egemen olduğu bir alanda kadın olarak var olmaya çalışıyorsunuz. O dönem hayat tarzımı ve profesyonel hayatımı birleştirmiştim. Sevgilimle biraraya gelmek için bile maç izliyorduk. Sunmaktan en çok keyif aldığım spor haberi ise Formula 1 yarışlarıydı” cevabını verdi.
Buzdolabım erkek buzdolabı gibi
20 dakikalık antrenmanlar yaptığını anlatan Esmersoy, düzenli ve dengeli beslenmediğini ifade etti. Esmersoy, “Buzdolabım erkek buzdolabı gibi. Sadece içecekler var. Yemek yapmaktan hiç zevk almam. Yemek yiyebilmem için iyi bir mönü ve yeme olması lazım. Hafta bir kez çok iyi yemek yerim” dedi.

Haberin Devamı

Ayakkabıma kötü derlerse evden çıkamam

İstanbul’da medya maymunu gibi yaşadıklarını dile getiren Burcu Esmersoy, “Sokakta yürürken, alışveriş yaparken gelip sizin fotoğrafınızı çekiyorlar. Her an bakımlı olmanız mümkün değil. Şıklığıma düşkün biriyim ama hayatımın her anını bu şekilde yaşamıyorum. Ayakkabı benim için çok önemli. Makyajsız dışarı çıkabilirim. Benim hakkımda makyajı kötü olmuş diye bir yazı yazabilirler ama ayakkabısı kötü derlerse herhalde iki ay evden çıkamam” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!