MBSTS soru ve cevapları ÖSYM üzerinden yayımlandı!

Güncelleme Tarihi:

MBSTS soru ve cevapları ÖSYM üzerinden yayımlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 16:49

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen MBSTS soru ve cevapları ÖSYM internet sitesi üzerinden adayların erişimine açıldı. Adayların erişimine açılan Diyanet İşleri Başkanlığı MBSTS soru ve cevapları aracılığıyla verilen yanıtların sağlaması, adaylar tarafından yapılabilecek. İşte, MBSTS soruları ve cevapları

Haberin Devamı

Diyanet İşleri Başkanlığı MBSTS soru ve cevapları sınava katılım gösteren adayların erişimine açıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen sınav ile birlikte, adayların mesleki bilgileri tespit edilmişti. İşte, sınav soruları ve cevapları

İşte, ÖSYM'nin yapmış olduğu açıklama;

8 Nisan 2017 tarihinde uygulanan 2017 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavının (2017 DİB-MBSTS) Temel Soru Kitapçıkları, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 11 Nisan 2017 tarihinde saat 9:30’dan itibaren erişime açılacaktır. Sınava başvuran adaylar 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebileceklerdir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

Haberin Devamı

2017 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavının (2017 DİB-MBSTS) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıdan erişime açılmıştır.

2017 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavının (2017 DİB-MBSTS) soruları, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

SORU VE CEVAPLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!