'Mavi Bulvar Okuyor'

Güncelleme Tarihi:

Mavi Bulvar Okuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 14:34

'Mavi Bulvar Okuyor'

Haberin Devamı

ADANA'da Kütüphaneler Haftası nedeni ile İlhan Atış Anadolu Lisesi Edebiyat Kulübü tarafından 'Mavi Bulvar Okuyor' sloganı ile okuma şenliği düzenlendi.

Adana Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Tabanlı Değerlendirme Akredite Sistemi (ODAK) ve Seyhan Kaymakamlığı SABA Projeleri kapsamındaki etkinlik, Mavi Bulvar Şehitler Parkı'nda yapıldı. Okuma şenliğine İlhan Atış Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Türkmen, müdür yardımcıları Melahat Karataş, Caner Oğuz, Okul Aile Birliği Başkanı Nurhan Uşak, okul öğretmenlerinden Mehmet Hayati Özkaya, Canan Kaya, Davud Özkan ve çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. Edebiyat Öğretmeni Mehmet Hayati Özkaya konuyla ilgili açıklamasında "Bu etkiliğimizi Kütüphaneler Haftası münasebetiyle gerçekleştiriyoruz. Parkta sadece gezilir oturulmaz, kitap da okunur, onu hatırlatmak istiyoruz" dedi.

Törenin ardından öğrenciler parktaki banklarda oturarak kitaplarını okudu. Kimi öğrenciler ise stant açarak okumak isteyen herkese ödünç kitap verdi. Ayrıca parka okumanın önemini anlatan dövizler asıldı. Bazı öğrenciler de gitar çalarak etkinliğe destek verdi.

ADANA,(DHA)

(31.3.2016 FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!