MATSO yönetiminden ziyaretler

Güncelleme Tarihi:

MATSO yönetiminden ziyaretler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2018 15:29

MATSO yönetiminden ziyaretler

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) yönetimi Kaymakam Mustafa Yiğit ve Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kaymakam Mustafa Yiğit'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Boztaş, Kaymakam Yiğit'e çiçek takdim etti. Başkan Ahmet Boztaş, kurumlar arası işbirliğinin önemine değinerek şehirlerin gelişmesinde kurumlar arası işbirliğinin önemli olduğunun belirterek, oda olarak buna çok önem verdiklerini ve bu yönde çalışmalar sergilediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kaymakam Yiğit, şehirlerin gelişmesinde sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret ederek, MATSO'nun ilçe ekonomisi ve şehrin gelişmesinde önemli katkılar sağladığını vurguladı.

BAŞKAN SÖZEN ZİYARETİ

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ve beraberindeki heyet daha sonra Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Boztaş, Belediye Başkanı Sözen'e çiçek takdim etti. Başkan Boztaş, Manavgat'ta kurumlar arası işbirliğinin güzel bir örneğinin gerçekleştiğini söyledi.

MATSO heyetine ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Sözen, belediye olarak kurumlarla birlikte çalışmaya önem verdiklerini belirterek, "Birlik, beraberlik ve ortak hareket etme ve bu tür adımlara daima destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!