MATO E-Spor takımı ilk 3 dereceyi paylaştı

Güncelleme Tarihi:

MATO E-Spor takımı ilk 3 dereceyi paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 11:48

MATO E-Spor takımı ilk 3 dereceyi paylaştı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Üniversitesi Matematik ve Oyun Topluluğu (MATO) üyelerinden E-Spor takımI, İstanbul Gamex 2016 Oyun ve Eğlence Fuarı'na katılarak ilk üç dereceyi paylaştılar.

E-sporun gelişimini yakından takip eden Kırıkkale Üniversitesi, Ülkemizin farklı yerlerinden insanların geldiği ve dünyaca ünlü şirketlerin buluştuğu bu fuarda katıldıkları kapalı 1v1 LoL turnuvasında birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerini aldı. Turnuvada Üniversite öğrencilerinden birinci Fatih Şahinkaya, ikinci Erkut Konmuş üçüncü ise Burak Tolunay oldu. Üniversite e-spor takım oyuncuları madalyalarını Topluluk Danışmanı Dr. Müzeyyen Özhavzalı ile birlikte Rektör yardımcısı Prof. Dr. Osman Çağlayan'dan aldı.

Prof. Dr. Osman Çağlayan ve Topluluk Danışmanı Dr. Müzeyyen Özhavzalı derece alan öğrencileri tebrik etti. Üniversite Matematik ve Oyun Topluluğu Başkanı Kerim Başarır, “Turnuvada başarı elde edeceğimizi zaten biliyorduk. Çalışmalarımız doğrultusunda üyelerimiz birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü bize kazandırmayı başardılar" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!