Maskeli gaspçılar tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Maskeli gaspçılar tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2017 12:48

Maskeli gaspçılar tutuklandı

Haberin Devamı

MAHMUDİYE (Eskişehir), (DHA) - ESKİŞEHİR'in Mahmudiye İlçesi'nde bir ay önce yüzlerine maske takıp evine girdikleri 60 yaşındaki Ş.K. adlı kadını 12 yerinde bıçaklayıp 5 bileziğini gasp eden 57 yaşındaki Nazmi K. ile 51 yaşındaki Şevket İ. yakalandı. 2 şüpheli sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.
Olay, geçen 29 Temmuz'da Mahmudiye İlçesi'nde meydana geldi. Saat 05.00 sıralarında Ş.K. adlı kadının evine giren yüzleri maskeli 2 kişi, Ş.K.'yı 12 yerinden bıçakla yaraladıktan sonra kolundaki 5 altın bileziği alıp kaçtı. Hastaneye kaldırılan Ş.K., bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edildi.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri gasp edilen bileziklerin Nazmi K. ile Şevket İ. tarafından Bursa'da bir kuyumcuya bozdurulduğu belirledi. Şüphelilerden Şevket İ. önceki Eskişehir kent merkezinde, Nazmi K. da Mahmudiye İlçesinde yakalandı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri Çifteler İlçesi Adliyesi'nde sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!