Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2017 10:38

Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Adliyesi'nde bu yıl 2'ncisi düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası'nda polis memuru Nurettin Altunbaş birinci oldu.

Burdur Adliyesi'nde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası'nda yargı mensupları, adliye personeli ve avukatlar karşı karşıya geldiler. Turnuvada adliyede görevli polis memuru Nurettin Altunbaş birinci, zabıt katibi Mustafa Türkyılmaz ikinci, zabıt katibi Mehmet Deveci üçüncü oldu. Birinciye 500, ikinciye 300, üçüncüye ise 200 TL ödül verildi.

Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Burdur Adliyesi'nde ikinci kez düzenlenen masa tenisi turnuvasında amaçlarına ulaştıklarını belirterek, "Tenis turnuvasına başlarken amacımız, adliye içerisindeki durağan yapıyı hareketlendirmek, personelin kendi arasındaki iletişimini güçlendirmekti. Bu amacımıza ulaştık. Arkadaşlarımız katılımı gayet iyi, moralleri yüksek, final maçları da beklediğimiz kadar güzel geçti. Arkadaşlarımıza, bize bu heyecanı yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Adliye içerisinde ciddi bir dostluk oluştu" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!