Marmaris'teki gazetelerden ‘Cumhuriyet' birliği

Güncelleme Tarihi:

Marmaristeki gazetelerden ‘Cumhuriyet birliği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2016 11:30

Marmaris'teki gazetelerden ‘Cumhuriyet' birliği

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına yoğun katılın sağlanmasını hedefleyen 4 yerel gazete bugün 'Haydi Marmaris göster farkını' başlıklı ayn manşete yer vererek dikkat çekti.

Marmaris'te günlük yayınlanan 4 yerel gazete Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının coşkusuna katkı sağlamak amacıyla, aynı metin ve aynı başlıkla aynı manşete imza attı. Çağdaş Marmaris, Marmaris Manşet, Marmaris Gündem ve Marmaris Yenisayfa gazetelerinin 28 Ekim sayıları ‘Haydi Marmaris göster farkını' başlıklı manşetle çıktı. Yayın organlarının yöneticileri yaptıkları ortak açıklamada, bilerek ve isteyerek aynı sayfaların hazırlandığını duyurdu. Çağdaş Marmaris, Marmaris Manşet, Marmaris Gündem ve Marmaris Yenisayfa çalışanları ile yöneticilerinin imzasını taşıyan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Saygıdeğer Marmaris kamuoyu, siyasi görüşleri birbirinden farklı onlarca kişiyi çatısı altında toplayan ilçedeki 4 günlük gazete 28 Ekim 2016 sayılarında bilerek ve isteyerek ‘pişti' oldu. Çünkü, biz Cumhuriyet'in, bu en büyük bayramın kıymetini biliyoruz. Aynı metne sahip aynı manşetle çıkarak, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öncesi fark yaratmayı hedefledik. İlçe halkından üzerine düşen görevi yapmasını, fark yaratıp, her yeri şanlı bayrağımızla, Ata'mızın posterleriyle donatmasını, törenlerde, kutlamalarda, fener alayında yer alarak örnek teşkil edecek rekor katılımı sağlamasını istedik."

Ortak açıklamanın ekli olduğu 4 gazetenin bir arada göründüğü paylaşım, sosyal medyada çok sayıda beğeni topladı, yüzlerce kişi tarafından da paylaşıldı.

Doğuş Esat BERME / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!