Marmaris'te muhtarlar günü yemeğinde sürpriz yıldönümü kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Marmariste muhtarlar günü yemeğinde sürpriz yıldönümü kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2016 23:58

Marmaris'te muhtarlar günü yemeğinde sürpriz yıldönümü kutlaması

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris İlçe Belediyesi'nin "19 Ekim Muhtarlar Günü" kapsamında mahalle muhtarlarına düzenlediği gecede Marmaris'in en eski 23 yıllık Çamdibi Mahalle Muhtarı Metin Aktepe ve eşi ev hanımı Günnur Aktepe'ye 30'uncu evlilik yıldönümü kutlaması sürprizi yapıldı.



Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, "19 Ekim Muhtarlar Günü" kapsamında D Resort Grand Azur Otel'in Steak Restoranı'nda yemekli kutlama etkinliği düzenledi. İlçede görev yapan 25 mahalle muhtarı eşleriyle birlikte kutlamaya katıldı. Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gökovalı, Dursun Kaplan ve İsmet Kamil Öner, Marmaris CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro muhtarlara eşlik etti. Belediye Başkanı Ali Acar, belediye başkan yardımcıları ve CHP üyeleri muhtarlarla bir arada oturarak görüş alışverişinde bulundu. Muhtarların sorunları dinlenerek belediye özel kalem müdürlüğü yetkileri tarafından not alındı. Günün anlam ve önemine dair kadeh kaldırılarak birlik ve beraberlik mesajları verildi. Başkan Acar, kadın muhtarlara eşarp, erkeklere ise kravat hediye etti.



Belediye Başkanı Ali Acar, " Bizler, halkımız tarafından seçilerek bu makamlara getirildik. Bizleri seçen haklımıza faydalı olmak asli görevlerimizden biridir. Şu sıkıntılı günlerimizde el birliği içinde, yılmadan halkımıza olan görevlerimizi yeri getireceğiz. Muhtarlar gününüzü canı gönülden kutluyorum, görevlerinizde başarılar diliyorum" dedi.



EN ESKİ MUHTARA EVLİLİK YILDÖNÜMÜ SÜPRİZİ



Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, ilçenin en eski 23 yıllık Çamdibi Mahalle Muhtarı Metin Aktepe ve eşi ev hanımı Günnur Aktepe'nin 30'uncu evlilik yıldönümü kapsamında sürpriz kutlama yaptı. Aktepe çifti için hazırlanan pasta salona getirilerek piyano eşliğinde şampanya patlatıldı. 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde evlilik yıldönümü pastasını kesen Aktepe çifti piyano eşliğinde dans etti. Çamdibi Mahalle Muhtarı dans ettiği eşine piyano eşliğinde "Fikrimin İnce Gülü" şarkısını söyledi. Muhtarlar çifte alkış yağmuruna tutarak nice 30 yıllara dileklerini iletti.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!