Marmaris'te 60 gram skunk ele geçirildi

Güncelleme Tarihi:

Marmariste 60 gram skunk ele geçirildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 17:46

Marmaris'te 60 gram skunk ele geçirildi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, polisin bir eve düzenlediği operasyonda, 60 gram, yeni nesil uyuşturucu 'skunk' ele geçirilirken, bir kişi gözaltına alındı.
Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucu Çıldır Mahallesi'ndeki bir apartmanın ikinci katındaki bir dairede uyuşturucu madde satışı yapıldığını tespit etti. Bu sabah harekete geçen polis, söz konusu daireye operasyon düzenlendi. Daire kapısını açan olmaması üzerine çilingir yardımıyla girilen evde yapılan aramada kavanoz içinde buzdolabına konulmuş 60 gram yeni nesil uyuşturucu 'skunk' ele geçirildi. Evdeki 37 yaşındaki H.Ç., gözaltına alındı. Evinde, bonzai ve esrara göre 20 kat daha zehirli bir uyuşturucu olan Skunk ile yakalanan H.Ç., polisteki ifadesinde kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. H.Ç., polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ele geçirilen uyuşturucu madde ise imha edilmek üzere Marmaris Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Türkiye'de yaygın olmayan ve esrarın ham maddesi hintkenevirinin laboratuvar ortamında başka uyuşturucularla hibritlenmesi sonucu elde edilen skunk; bonzai ve jamaika gibi uyuşturucular nedeniyle ölümlerin fazla olmasını avantaja çevirmek isteyen uyuşturucu satıcıları tarafından son zamanlarda piyasaya sürülüyor. Skunk satıcıları, "skunk organik olduğu için ölüm tehlikesi yok" diye uyuşturucu kullanıcılarını kandırıyor. Özellikle beyin üzerindeki etkisi çok ağır olan skunk, öldürücü etkisi olduğu gibi, birçok hastalığa da neden oluyor.
Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!