Marmaris turizm sezonuna hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Marmaris turizm sezonuna hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2016 14:47

Marmaris turizm sezonuna hazırlanıyor

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, belediye ve işletmelerin turizm sezon hazırlıkları son hızıyla devam ediyor.
Marmaris Belediyesi, şehrin en işlek yerlerinden Turban Mevkisi ile Kemal Elgin Bulvarı arasındaki 4 kilometrelik deforme olmuş yolu yeniden parke taşı döşeyerek yenilemeye başladı. Özellikle yaz sezonunda turistlerin yoğun olarak bulunduğu Yat Limanı, Atatürk Caddesi ve Kapalı Çarşı'da da bakım, onarım çalışmaları sürüyor. Çalışmaların 23 Nisan'dan sonra açılması beklenen turizm sezonuna yetiştirmek için belediye personeli hafta sonu da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Marmaris-İçmeler Karayolu'nun bozuk olan 2 kilometrelik bölümündeki asfaltlama çalışması yapılıyor.
Yabancı turist ve vatandaşların yoğun bulunduğu, oteller bölgesi olarak adlandırılan Uzunyalı Mevkii'nde restoran, kafeterya ve çeşitli işletmeler açılarak tadilata girdi. İşletmeler, mekanlarını yeniden boyayıp konsept değiştirirken plajlarda da düzenlemeye gidildi. Restoran önünde bulunan plajların kumu sürülüp, elenerek taş ve çöplerin ayıklanmasına da başlandı.
Çalışmaları inceleyen CHP'li Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, yaklaşan turizm sezonu öncesi, eksikleri hafta sonları da çalışarak hızla gidereceklerini söyledi.
Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!