Marmaris’te U11 Cup Cumhuriyet Futbol Şenliği Sona Erdi

Güncelleme Tarihi:

Marmaris’te U11 Cup Cumhuriyet Futbol Şenliği Sona Erdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 16:39

MARMARİS'TE DÜZENLENEN U11 CUP CUMHURİYET KUPASI" FUTBOL ŞENLİĞİ SONA ERDİ

Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen "U11 Cup Cumhuriyet Futbol Şenliği" turnuvası sona erdi.
Yeşil Marmaris Spor Kulübü tarafından düzenlenen turnuvaya, Spor Toto Süper Lig kulüpleri Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor ve Medipol Başakşehir’in yanı sıra Altınordu, Göztepe, İzmirspor, Eskişehir DSİ Bentspor ile Yeşil Marmaris Spor Kulübü’nün 11 yaş altı takımları katıldı.
Turnuvanın son maçı Beşiktaş ile Altınordu futbol kulüpleri arasında oynandı. Karşılaşma 0-0 sonuçlandı. 3 gün süren turnuvada 66 maç oynandığı kaydedildi.
İlçe Stadı’ndaki turnuvanın kapanış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya katılan futbolculara madalyalarını Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel taktı. Yüksel, yaptığı konuşmada, turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Küçük futbolcularının turnuva sayesinde yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurduğuna işaret eden Yüksel, sporun bu boyutuyla da faydalı olduğunu kaydetti.
Yeşil Marmaris Spor Kulübü Başkanı Aziz Özgeçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilkini gerçekleştirdikleri turnuvaya 10 takımdan 200’ü aşkın sporcunun katıldığını bildirdi. Turnuvada mücadele eden takımlar arasında aldıkları sonuçlara göre her hangi bir sıralama yapmadıklarına dikkati çeken Özgeçer, "Turnuvanın şampiyonu bütün takımlar ve sporcuları oldu" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!