Maria'yı yakıp öldürdüler sonra ağladılar

Güncelleme Tarihi:

Mariayı yakıp öldürdüler sonra ağladılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2015 00:00

Sekiz aylık genç kadını öldürüp yakan katil zanlılarından Dainel M., cinayetten sonra Eren T'nin kendisini de öldürmesinden korkup arkadaşına sığındı. Tüm gece ağlayan zanlı, cinayet yerine gidip bakmak da istedi.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın başkenti Berlin'de geçtiğimiz hafta hunharca işlenen kadın cinayetinde her geçen gün yeni bir boyut ortaya çıkıyor. 19 yaşındaki Eren T. kendisiyle aynı yaştaki arkadaşı Daniel M. ile birlikte sekiz aylık kız çocuğuna hamile olan eski sevgilisi 19 yaşındaki Maria'yı ormana götürüp önce bıçaklamış, ardından diri diri benzin döküp yakmıştı.

Polis, iki katil zanlısını cinayetten kısa süre sonra yakalamıştı. Ancak cinayete tanıklık eden birilerinin olup olmadığını araştırıyor. Polis yaptığı çağrı ile olay yerinde bulunan iki bisikletliyi tanık olarak arıyor.

SAĞ OLARAK EN SON O GÖRDÜ

Cinayet masası ekipleri, cinayetin Daniel M ile Eren T tarafından işlendiğinden emin. Polise göre Maria P'yi Daniel M tuttu. Eren T de önce hamile kadını karnından iki kez bıçakladı. Ardından da üzerine benzin döküp diri diri yaktı.

Olay yerinde incileme yapan polis, genç kızın iki zanlıya direndiği, aldığı bıçak darbelerine ve alev alev yanmasına rağmen kurtulmak için koşmaya çalıştığını tespit etti.

O gece Maria'yı sağ gören son kişi de ortaya çıktı. Cinayet zanlısı Dainel'in yakın arkadaşı olan ve cinayet yerinin yakınlarında oturan 18 yaşındaki tanık Bild gazetesine “Akşam eve geldim. Kapının önünde bir araç gördüm. Arabada Daniel, onun bir arkadaşı ve bir kız vardı. Onlara selam verdim. Ve evime gittim. Gece yarısı Daniel zile bastı. Tamamen bitikti. Sadece 'Kötü bir şey oldu. Sende kalabilir miyim' diye sordu. Olayın yaşandığı geceydi” dedi. Aynı kişi gazeteye ayırca Daniel'in Eren T'nin kendisini öldürmesinden korktuğunu da anlatırken “Daniel bana 'Eren buraya gelip beni öldürecek' dedi. Sonra ormana olay yerine gidip ne olduğuna birlikte bakmamızı istedi. Ama ben korktum, istemedim” dedi.

Haberin Devamı

KIZ ARKADAŞINA SIĞINDI

Daniel, gece yarısı Saat 01.00 sıralarında arkadaşının evinden ayrılıp Neukölln semtinde oturan kız arkadaşına sığındı. Sevgilisinin annesi ise o geceyle ilgili “Daniel bize geldiğinde benzi atmıştı. Sürekli kustu. Sol eli de hafif kesilmişti” dedi.

Eren T, geçtiğimiz hafta, yaklaşık yedi ay önce ayrıldığı ve sekiz aylık kız çocuğuna hamile eski sevgilisini Maria'yı doğacak bebeğe hediye alacaklarını söyleyerek evinden almış, ormana götürerek arkadaşı Daniel M'nin yardımıyla öldürmüştü. Tüyler ürperten cinayet, geçtiğimiz Cuma günü sabah saatlerinde polisi arayan bir kişinin, köpeğinin bir kadın cesedi bulduğunu söylemesiyle ortaya çıkmıştı. Cinayetten hemen sonra Eren T, polise gidip, hamile sevgilisinden haber almadığını ve arkadaşı Daniel'in ona kötü bir yeş yapmış olabileceğinden şüphelendiği ihbarından bulunmuştu. Genç kızın yanmış halde ölü olarak bulunmasından sonra polis, Eren T ve Daniel M'yi gözaltına almıştı. Dainel M polis ve savcılıktaki sorgusunda cinayeti detaylarıyla itiraf etmişti. Eren T ise hem polis hem de savcılık sorgusunda susma hakkını kullanmıştı.

Mariayı yakıp öldürdüler sonra ağladılar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!