Marangoz atölyesi Tarsus için üretiyor

Güncelleme Tarihi:

Marangoz atölyesi Tarsus için üretiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2017 13:30

Marangoz atölyesi Tarsus için üretiyor

Haberin Devamı

MERSİN'in ilçesi Tarsus Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki marangoz atölyesi 4 personeli ile büyük işlere imza atıyor.
Belediye hizmetlerinde dışa bağımlılığı ortadan kaldırabilmek için kurulan marangoz atölyesi, eskiyen ve kullanılamaz hale gelen malzemelerin yerinde yapılan tamir ve tadilatını yapıyor.  Şehir genelindeki yeşil alanların ve dış mahallelerin bütün bank ihtiyaçlarını karşılayan atölye, belediye komplesinin ihtiyaçlarını büyük ölçüde gideriyor. Ofiste çalışan memurların çalışma masaları ve evrak dolaplarını kendi bünyesinde üreten atölye belediye bütçesine de katkı sağlıyor.
Tarsus’ta her geçen gün gelişim sağlayarak farklılık oluşturduklarını ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, ''Kent merkezinde ve kırsal mahallelerde ihtiyaçlar doğrultusunda hareket ediyoruz. Belediye tesisleri içerisindeki atölyemizde çalışanlarımız kendi araçlarımız ve gereçlerimizle banklar, kanepeler yaparak bu şekilde dışarıdan gelen istekleri ve kendi isteklerimizi büyük ölçüde karşılıyor'' dedi.
Okullar, hastaneler cezaevinden dahi sipariş aldıklarını söyleyen Başkan Can, atölyenin ciddi tasarrufa yol açtığını söyledi.

Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!