Manolya Park'ın kafe ve restoran binası için ihale yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Manolya Parkın kafe ve restoran binası için ihale yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2018 13:35

Manolya Park'ın kafe ve restoran binası için ihale yapıldı

Haberin Devamı

ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK Valiliği'nin gerçekleştirdiği proje kapsamında yapılacak olan Manolya Park'ta ki kafeterya ve restoran binası, açık arttırma usulü ihale ile 8 yıllığına aylık 41 bin 750 lira bedelle Essene firmasına kiralandı.

Zonguldak Valiliği ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA) tarafından 'Karadeniz Kıyı Protokolü' kapsamında, mülkiyeti hazineye ait olan 22 bin 529 metrekare alan üzerinde yapılacak olan Manolya Park'ta yer alacak olan kafetarya ve restoran için İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda ihale gerçekleştirildi. İhaleye toplam 8 firma katıldı. Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilen ihalede  41 bin 750 artı KDV ile en yüksek teklifi veren firma ihaleyi kazandı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, ihalenin şeffaf ve açık bir şekilde gerçekleştirildiğini söyleyerek, "İhaleye toplam 8 firma katıldı. Bir firmanın ihale dosyasını geç vermesinden dolayı ihaleye katılmasını kabul etmedik. Yasal olmayan bir durum söz konusu değildir. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!