Manisaspor'da neşeli günler

Güncelleme Tarihi:

Manisasporda neşeli günler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 13:15

Manisaspor'da neşeli günler

Haberin Devamı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde kurtuluş mücadelesi veren Manisaspor'un pazar günü Şanlıurfaspor ile bu sezon iç sahada oynayacağı son maçın hazırlıkları sürerken futbolcuların son derece neşeli ve moralli olduğu dikkati çekti.
Siyah takım ile beyaz takım arasındaki oynanan ve beyazların galibiyeti ile sona eren çift kalenin ardından siyah takım oyuncularının ceza olarak boş kaleye geçip rakiplerinin şutlarına hedef olmaları neşeli dakikalara sebep oldu. Çalışmanın sonunda ise Emrah, Emre ve İsmail Haktan, birbirlerini ıslattı.
Bu sezon taraftarlarının huzuruna çıkacakları son müsabakayı kazanıp ligde kalmayı garantilemek istediklerini belirten teknik direktör Sait Karafırtınalar ise şunları söyledi:
"Bu takımı ligde tutabilmek için yöneticisinden taraftarına, futbolcusundan malzemecisine kadar herkes büyük bir gayret içinde çalışıyor. Onca çabanın mutlu sonla biteceğine tüm kalbimle inanıyorum. Pazar günü sahadan üç puanla ayrılıp, kurtuluş sevincimizi tribünleri dolduracak taraftarlarımızla paylaşmak istiyoruz."
Bu arada hafif sakatlığı bulunan Ufuk'un zorlu karşılaşymada forma giyebileceği öğrenildi.
AKÜLÜ ARAÇ JESTİ
Manisaspor yönetimi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve engelli Tuncay Zengin'i tesislerde konuk etti. Tuncay Zengin'e kulüp tarafından alınan akülü araba hediye eden Başkan Abdullah Mergen, her sağlam bireyin bir engelli adayı olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Yasemin hanım ile yaptığımız sohbette sadece Manisa Bedensel Engelliler Derneği'ne akulü araç için 500 başvuru yapıldığını öğrendik. Manisaspor olarak hedefimiz futbolcularımızla birlikte 10 ihtiyaç sahibi vatandaşımızı akülü araç sahibi yapabilmek. Bunun ilki, 7 yıldır bekleyen Tuncay kardeşimize nasip oldu. Umarım diğerlerini de en kısa sürede tamamlarız."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!