Manisaspor'da Başkan Mergen için suç duyurusu

Güncelleme Tarihi:

Manisasporda Başkan Mergen için suç duyurusu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 18:08

Manisaspor'da Başkan Mergen için suç duyurusu

Haberin Devamı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, (DHA)-MANİSASPOR'da önce basın sözcülüğü görevinden ardından yönetim kurulundan istifa eden Yunus Emre Şahin, Başkan Abdullah Mergen hakkında görevi kötüye kullanma iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
Manisa Cumhuriyet Savcılığı'na 6 sayfalık dilekçe veren Şahin, son alınan 5 milyon TL'lik banka kredisinden yönetimin haberdar edilmediğini, hesapların şeffaf olmadığını, kulübün tek adam anlayışı ile yönetildiğini öne sürerek, hesapların incelenmesi isteminde bulundu. "Manisaspor, bu kentin en önemli değerlerinden biridir" diyen Şahin şöyle konuştu:
"Kulübün şeffaf yönetilmesi ve hesaplarının açık olması gerektiğini belirterek defalarca başkandan bilgi istedik. Ancak bize hiçbir konuda bilgi verilmedi. Şimdi gerçeklerin savcılık tarafından incelenerek ortaya çıkarılmasını istiyoruz. Amacım kulübü rencide etmek değil, Manisaspor'da paraların nasıl harcandığının ortaya çıkmasıdır. Transferler döneminde pek çok oyuncu aynı menajer üzerinden alındı. Pek çok kanaldan kulübe para geldi ancak bu paraların nerelerde gittiği konusunda yönetime bilgi verilmedi. Ben bütün bunların incelenmesini, bilinmeyenlerin aydınlatılmasını ve açılması halinde mahkeme kararı ile kamuoyunun bilgilendirilmesini istiyorum. Başka bir amacım yok. Ancak savcılık veya açılması halinde mahkemeden sonuç çıkmazsa, Manisaspor'un bir üyesi olarak olağanüstü genel kurul için imza  toplama yoluna gideceğim." 
 
FOTOĞRAFLI
 
 
 
 
 
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!