Manisaspor harıl harıl

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor harıl harıl
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 12:57

Manisaspor harıl harıl

Haberin Devamı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)- BİRİNCİ Lig'in transferin hareketli kulübü Manisaspor, listesindeki Göztepe'den genç kaleci Göktuğ Bakırbaş ve Gümüşhanespor'dan forvet Zahit Fındık'la prensip anlaşmasına varırken geçen sezon da kadrosunda yer alan Dimov ile Umut Gündoğan'la yeniden anlaşmak için son aşamaya geldi.
Transferde Mersin İdmanyurdu'ndan Abdulkadir Korkut, Mehmet Enes Sığırcı, Van Büyükşehir Belediyespor'dan Akın Açık, Batman Petrolspor'dan Atilla Erel, Adana Demirspor'dan Emrullah Şalk ile Berkay Samancı, Menemen Belediyespor'dan Hikmet Balioğlu, Çaykur Rizespor'dan Billy Atiemwen, Eskişehirspor'dan Axel Meye ve Samsunspor'dan Mustafa Sevgi'yi kadrosuna katan Tarzan, 21 yaşındaki Göktuğ ile 26 yaşındaki Zahit'le anlaştı.
Göztepe altyapısında yetişen Göktuğ, takımıyla bugün başlayan Avusturya kampına da götürülmedi. Takımda geçen sezon da forma giyen Bulgar stoper Dimov'in Manisa'ya gelip yönetimle masaya oturacağı öğrenildi. Geçen sezon devre arasında Galatasaray'dan kiralanan ön libero Umut'un ise birkaç gün içinde imza atabileceği belirtildi. Kartepe'de kampa giden siyah beyazlılarda bebeğinin doğumu için Gabon'da olan yeni transferlerden Meye, salı günü dönecek.
21 Temmuz'a kadar Kocaeli Kartepe'de çalışacak Manisaspor, ardından 2 gün izin yapıp Afyonkarahisar'da ikinci etap kampına başlayacak.
Manisaspor, adı şike iddialarına karışan İsmail Haktan Odabaşı'nı süresiz kadro dışı bırakarak kamptan göndermişti. Manisaspor, Futbol Federasyonu Etik Kurulu'nun kararına göre futbolcuya dava da açacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!