Manisa Büyükşehir, Kemerspor’a Mağlup Oldu

Güncelleme Tarihi:

Manisa Büyükşehir, Kemerspor’a Mağlup Oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 16:48

SPOR TOTO 3. LİG 2. GRUP’TA MÜCADELE EDEN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, ANKARA’DA YAŞANAN TERÖR OLAYI NEDENİYLE BUGÜNE ERTELENEN MAÇTA KEMERSPOR 2003’E DEPLASMANDA 2-1 MAĞLUP OLDU.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ankara’da yaşanan terör olayı nedeniyle bugüne ertelenen maçta Kemerspor 2003’e deplasmanda 2-1 mağlup oldu.
Kemer Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda oynanan karşılaşmada Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kıcıroğlu ve Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu da takımı yalnız bırakmadı. Mücadeleye çok etkili başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor yakaladığı net pozisyonları gole çeviremedi. Maçın 11. dakikasında Tufan’ın sağa kanattan ortasında Kadir kafa vuruşuyla topu kaleye gönderdi. Kemer ekibinde Sergen topu son anda çizgiden çıkardı. Mücadelenin 21. dakikasında İlyas’ın defansın arkasına gönderdiği topla buluşan Cüneyt, sağ kanattan ceza sahasına girer girmez sert vurdu top direkten dışarıya çıktı. Maçın 27. dakikasında Kadir’in sağ kanattan kullandığı serbest atışta top ceza sahası içerisinde Şemsettin Ender’in önüne düştü. Ender’in sert şutunda top üstten auta gitti. İlk yarıda pozisyon bulmakta zorlanan ev sahibi Kemerspor, bir kez geldiği Büyükşehir kalesinde golü buldu. Maçın 40. dakikasında Büyükşehir defansını eksilterek ceza sahasına giren Enes topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla geçildi. İkinci yarıya da baskılı başlayan konuk Büyükşehir Belediyespor’da Engin Memişler 49. dakikada önemli fırsattan yararlanamadı. Kaan’ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Engin topu dışarı gönderdi. Mücadelenin 53. dakikasında Büyükşehir Belediyespor’da İlyas’ın ceza sahası dışından sert direğin hemen üzerinden dışarı gitti. Maçın 62. dakikasında ev sahibi Kemer Umut’un attığı golle durumu 2-0 yaptı. Karşılaşmanın 75. dakikasında İsmail’in kale çizgisi önünden kullandığı frikik atışında top az farkla auta gitti. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un tek golünü 90+5’te frikikten İsmail kaydetti. Bu golün ardından karşılaşma ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
“BU SÜRECİ TERSİNE DÖNDÜRECEĞİZ”
Manisa Büyükşehir Belediyespor Teklnik Direktörü Levent Eriş, 2-1 kaybettikleri Kemerspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kemerspor maçının geldiği günden bu yana en çok üzüldüğü maç olduğunu ifade eden Eriş, “İlk yarıda önemli pozisyonlar bulduk. Ancak rakibin tek atağında gol yedik. İkinci yarıda hamleler yaptık. İkinci yarının da hemen başında Engin’in yakaladığı net bir pozisyon var. Bu pozisyonları değerlendirsek bugün kazanmanın gururunu yaşıyor olacaktık. Rakip ikinci yarıda da yakaladığı tek fırsatı gole çevirdi. Ben bugün oynanan oyundan memnunum. Pozisyon ürettik ama gol atamadık. Kale bir gün değişecek. Bu süreci tersine döndüreceğiz. İnşallah bundan sonraki süreç skor anlamında da lehimize olacaktır” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!