Manavgat'ta MOBESE çalışmaları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta MOBESE çalışmaları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2017 09:43

Manavgat'ta MOBESE çalışmaları sürüyor

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde kasım ayında tamamlanması planlanan MOBESE için çalışmalar sürüyor.
Manavgat'ta Milli Savunma Bakanlığı tarafından yürütülen MOBESE çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında sistemin hatları çekilirken MOBESE direklerinin tamamı dikildi. Önümüzdeki günlerde kameralar takılmaya başlanacak.
Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Öz, kurulacak olan sistemde 190'ı sabit, 56'sı hareketli, 5'i de plaka tanıma sistemli 251 kamera bulunacağını söyledi. Projenin finansmanı ve yürütülmesinin Milli Savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştirildiğini aktaran Öz, "En geç ekim ayı sonu ya da kasım ayı başında Manavgat'ın MOBESE sistemi hizmete girecek. Buradaki amaç tabi ki insanımızın güvenli şekilde yaşaması, gelen misafirlerimizin tatillerini huzur içerisinde geçirmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması, suç ve suçlularla mücadelenin daha dikkatli şekilde uygulanmasıdır. Bu sayede Manavgat'ta insanımız hem trafikte hem evinde daha güven içerisinde olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!