Manavgat'ta Kitap Günleri

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta Kitap Günleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 16:02

Manavgat'ta Kitap Günleri

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi, kentte okuma oranını artırmak, gençler ve çocuklara okumayı sevdirmek amacıyla Kitap Günleri düzenleyecek. Kitap Günleri'ne 35 yayınevi katılıyor.

Manavgat Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan 1'nci Kitap Günleri, 1-16 Ağustos tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi önünde yapılacak. Kitap Günleri, 1 Ağustos'ta yazar Şükrü Erbaş'ın katılımıyla açılacak. 15 gün devam edecek Kitap Günleri'nde 35 yayınevi ve 50 yazar kitaplarını sergileyerek, okurlarla buluşacak. İmza ve söyleşi günlerinin yanı sıra ünlü yazarların vereceği konferanslarla zenginleştirilecek Kitap Günleri'nde etkinlikler, her akşam saat 18.00'de başlayacak ve geç saatlere kadar devam edecek.

ÜNLÜ YAZARLAR GELİYOR

Kitap Günleri'nde yazarlar Şükrü Erbaş 1 ve 9 Ağustos'ta, Hulki Cevizoğlu 6 ve 13 Ağustos'ta, Yılmaz Odabaşı 12 Ağustos'ta, Zübeyir Kındıra 6 Ağustos'ta, Ergün Poyraz 13 Ağustos'ta, İhsan Eliaçık 14-15 Ağustos'ta, Atakan Kelleci 16 Ağustos'ta, Eşber Yağmurdereli 4-5 Ağustos'ta imza ve söyleşi günlerine katılacak. Fuarda, Eren Erdem, Barış Yarkadaş, Emrah Serbes, Mahir Ünsal Eriş, Mustafa Balbay, Tuncay Özkan, Ali Yıldırım, Hüsnü Arkan, Binnur Nigiz, Koray Yersüren, Emre Gül, Dilara Keskin, Yusuf Piliç ve Emin Karaca gibi isimler de önümüzdeki günlerde belirlenecek tarihlerde Manavgat'a gelerek halkla buluşacak, kitaplarını imzalayıp söyleşilere katılacak.

BÜYÜK KÜLTÜREL GİRİŞİM

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını bu yıl ilki düzenlenecek Kitap Günleri'ne davet etti. Başkan Sözen, “Manavgat'ta göreve geldiğimizden bu yana kentimizdeki kültürel ve sosyal hayatın artı değer kazanması için çalıştık. Kentimizdeki kültürel ve sosyal anlamdaki gelişim bizleri mutlu ediyor. Halkımızı kitap okumaya özendirmek de bu kültürel girişimlerden bir tanesi. Tüm Manavgat halkını, gençlerimizi, çocuklarımızı, kadınlarımızı, kısacası herkesi kitap okumaya, yazarlarla buluşarak güzel zamanlar geçirmeye çağırıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!