Manavgat'ta İstiklal Marşı'nın kabulü töreni

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta İstiklal Marşının kabulü töreni
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 16:08

Manavgat'ta İstiklal Marşı'nın kabulü töreni

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - İSTİKLAL Marşı'nın kabulünün 97'nci yıldönümü Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenle kutlandı.
Manavgat'ta İstiklal Marşı'nın kabulünün 97'nci yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Manavgat AKM'deki törene Kaymakam Mustafa Yiğit, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kürşat Şenol, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı slayt gösterimi ve Çağlayan Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı şiir, kompozisyon ve oratoryo gösterisi sunuldu.
İlçede yerleşik yabancı kadınların işaret diliyle İstiklal Marşı'nı söylediği tören geçen hafta İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma yarışmasında dereceye giren ilk ve ortaokul öğrencilerine ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!