Manavgat'ta Dragon Şenliği düzenlenecek

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta Dragon Şenliği düzenlenecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 17:30

Manavgat'ta Dragon Şenliği düzenlenecek

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi ve Titreyengöl Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği (TİSOYAB) tarafından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Dragon Kano Şenliği düzenleyecek.

Manavgat Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 94'üncü yılı dolayısıyla 26-27 Ekim tarihlerinde Titreyengöl'de dragon şenliği düzenleyecek. Sorgun Mahallesi'nde 1'inci derece doğal sit alanı olan Sorgun ormanı içerisindeki Titreyengöl'de yapılacak dragon kano şenliğinin sağlıklı şekilde yapılabilmesi için hazırlıklar yapıldı. Şenliğe katılacak takımların en geç 25 Ekim Çarşamba günü saat 13.00'e kadar etkinlik@manavgat.bel.tr adresine başvurmaları gerekiyor.

BAŞKAN SÖZEN VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 26 Ekim'de başlayacak dragon şenliğine Manavgat halkını davet etti. Başkan Şükrü Sözen, "Her kesimden kent halkımızı ve özellikle gençlerimizi sporun her dalına yöneltmeye çalışıyoruz. Dragon yarışlarının ise farklı bir boyutu var. Hem turizme canlılık getiriyoruz hem sportif etkinlik düzenlemiş oluyoruz hem de eşsiz güzellikteki Titreyengöl'ün tanıtımına katkı yapmış oluyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!