Manavgat'a 2 yeni park

Güncelleme Tarihi:

Manavgata 2 yeni park
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 14:31

Manavgat'a 2 yeni park

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi tarafından Side ve Halitağalar mahallelerine park yapımına başlandı.

Manavgat Belediyesi tarafından 'Her Mahalleye Bir Park' projesi kapsamında Halitağalar ve Side mahallelerinde toplam 11 bin 100 metrekarelik iki ayrı park yapımına başlandı. Parklarda yürüyüş alanları, banklar ve çocuk oyun grupları yer alıyor. Halitağalar Mahallesi'nde yapılacak parkta ayrıca mahalle halkının yemek, düğün ve nişan gibi ihtiyaçlarını giderecek 200 m2'lik bir kapalı alan da yer alacak.

SÖZEN: TALEPLERİ GERİ ÇEVİRMİYORUZ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kentte 'Her Mahalleye Bir Park' sloganıyla başladıkları çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi. 2.5 yıl içerisinde Manavgat'ın 70 mahallesine park yaptıklarını belirten Başkan Sözen, bunlardan 19'unun kente nefes aldıracak nitelikteki büyük parklar olduğunu ifade etti. Başkan Sözen, “Gücümüz yettiğince kentin tüm mahallelerine park yapmaya çalışıyoruz. Özellikle kadınlarımızdan ve çocuklarımızdan gelen talepleri geri çevirmiyoruz. Görev süremizin sonuna kadar 106 mahallemize de park yapmayı hedefliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!