Mamak'ta sokaklar iftarlarla renkleniyor

Güncelleme Tarihi:

Mamakta sokaklar iftarlarla renkleniyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 12:01

Mamak'ta sokaklar iftarlarla renkleniyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - MAMAK Belediyesi’nin gerçekleştirdiği mahalle iftarları tüm hızıyla devam ediyor.
Kıbrısköy Mahallesinde yaklaşık 4 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar etkinliğine Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Ak Parti Ankara Milletvekili adayı Elif Rabia Toptancı ile vatandaşlar katıldı. 
‘RAMAZAN RUHU BU SOFRALARDA’
Ramazanlarda paylaşma duygusunun ön plana çıktığını kaydeden Başkan Akgül, etkinliklerin, sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile olacağını söyledi. Vatandaşlarla birlikte aynı masada bir ekmeği bölüştüklerini belirten Akgül, “Paylaştıkça bir işin bereketi ve rahmeti artar. Vatandaşlarımızla mütevazı iftar sofralarında buluşuyoruz. Ramazanın ruhu bu sofralarda yaşanıyor” dedi.
‘OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ALANLARI OLUŞTURACAĞIZ’
Konuşmasına Kıbrısköy Mahallesinde yapımı tamamlanan Kıbrıs Aile, Gençlik ve Ticaret Merkezi’nin açılış için gün saydığını belirterek devam eden Başkan Akgül, her imkanın düşünülerek hayata geçirildiği üçlü tesisin bodrum katında mahallelinin ihtiyaçları göz önüne alınarak okul öncesi eğitim alanları oluşturulacağının müjdesini verdi. Milli Eğitim Bakanlığı ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Akgül, “Attığımız her temel, açtığımız her yatırım ile Mamak'ın geleceğini inşa ediyoruz” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!