Mamak Ekonomik Yükselişini Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Mamak Ekonomik Yükselişini Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 10:04

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI MESUT AKGÜL, İLÇEDE İŞYERİ AÇAN ESNAFI YALNIZ BIRAKMIYOR.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçede işyeri açan esnafı yalnız bırakmıyor. Mamak’ta istihdamın artmasına yönelik her türlü girişime destek veren Başkan Akgül, 2. şubesini açan Mustafa Demir’e ait Sempati Giyim’in açılışını gerçekleştirdi.
Yeşilbayır Mahallesi’nde yapılan açılış öncesi bir konuşma yapan Başkan Akgül, “İlçemizde her geçen gün yeni işyerleri açılıyor. Büyük ya da küçük demeden ilçemizde istihdama katkı sunan bütün esnafın yanındayız. Kentsel dönüşümleri, yeni işyerleri, sanayi alanları ile Mamak her geçen daha da büyüyor. Bu büyümenin dengeli bir şekilde olması için istihdamın da her geçen gün artması gerekiyor. 2. şubesini de Mamak’ta açan Mustafa kardeşime işyerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AKGÜL’E TEŞEKKÜR
Sağduyu Caddesi üzerinde ikinci şubesiyle Mamaklılara hizmet verecek olan Mustafa Demir’de Akgül’e teşekkür ederek, “Başkanım bizler Mamaklıyız ve buradan kazandığımızı yine buraya yatırıyoruz. Size özellikle teşekkür etmek istiyorum her daim yanımızda oluyorsunuz ve desteğinizi esirgemiyorsunuz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!