Malkara'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Malkaradan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2015 17:29

- Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Akbulut ve KHB Genel Sekreteri Dönmez'den Malkara'ya ziyaret

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Dönmez, Malkara ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak Malkara Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Akbulut ve Dönmez, daha sonra devam eden 75 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatını gezdi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u makamında ziyaret eden Akbulut ve Dönmez, yapımı devam eden 70 yataklı bölge hastanesinin yolu ve ulaşım sorunuyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmede, Karayolları, Malkara Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileriyle sorunun çözülmesine ilişkin koordinasyon toplantısı yapılmasına karar verildi.

- Tekvandoda kuşak sınavı

Haberin Devamı

Malkara ilçesinde, tekvando kuşak sınavı yapıldı.

Tekvando Tekirdağ İl temsilcisi Ertan Dinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Malkara 14 Kasım Spor Salonunda yapılan sınavda, 37 tekvandocunun bir üst kuşağa terfi ettiğini belirtti.

Tekvandonun çok farklı kültüre ve altyapıya sahip bir spor dalı olduğunu belirten Dinç, sporcuların başarısından dolayı memnun dolduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Kulüp sporcularının başarı göstererek bir üst kuşağa terfi etmelerinden büyük memnuniyet duydum. Sporcularımızın yeni terfi etmiş oldukları kuşaklarının kendilerine ve takımımıza hayırlı, uğurlu olmasını dilerim."

- Malkara'da OSB toplantısı düzenlendi

Malkara Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcıları toplantı düzenledi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda, belediye olarak yatırımcıya ve sanayiciye her zaman sahip çıkacaklarını belirtti.

Malkara OSB yatırımcılarından iş adamı Adil Yıldız da fabrikaları bir an önce faaliyete sokmak, üretime, istihdama ve ekonomiye katkı sağlamak istediklerini ifade etti.

Toplantıya, Malkara Belediye Meclis Üyeleri Ali İhsan Uslu, Cem Özkan ile Recai Örs ile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ve Malkara OSB yatırımcıları katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!