Malkara'da dedeler torunlarıyla fidan dikti

Güncelleme Tarihi:

Malkarada dedeler torunlarıyla fidan dikti
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 12:41

Malkara'da dedeler torunlarıyla fidan dikti

Haberin Devamı

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)-TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Dünya Ormancılık Günü kapsamında, dedeler torunlarıyla fidan dikim etkinliğine katıldı.

Dede Torun Ağaçlığı Fidan Dikimi etkinliğine; Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Tarar, çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte dedeler torunlarıyla birlikte fidan dikti. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul;, "Malkara'nın durağan yapısının önüne geçip 21'inci yüzyılda büyük bir kasabayı andıran Malkara'yı modern bir şehre dönüştürmek için gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle çalışıyoruz. Ama bugün burada yaptığımız bu etkinlik, bizim yaptığımız bütün çalışmalarımızdan daha önemli ve daha kalıcı. Umuyorum ki bugün burada dedeleri ile birlikte fidan diken torunlarımıza, Allah dedeleri ile birlikte bu fidanların gölgesinde piknik yapmayı nasip etsin. Bizimle burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

TEMA Vakfı Malkara Başkanı Hasan Akçay, etkinliği düzenlediği için Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür etti. Akçay, "Çevre konusunda en büyük destekçimiz Malkara Belediyesi ve onların destekleriyle beraber birçok projeye imza atmakta ve çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Biz ağaçlarımızı korursak tertemiz topraklarda ve tertemiz havada yaşamış olacağız. Sizlerin burada olması dede torun İlişkisi içinde fidan dikiyor olmanız gerçekten mutluluk verici. Daha çok fidan dikmek dileğiyle diyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!