Malazgirt Kaymakamı yatılı öğrencilere ilgi istedi

Güncelleme Tarihi:

Malazgirt Kaymakamı yatılı öğrencilere ilgi istedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 16:15

Malazgirt Kaymakamı yatılı öğrencilere ilgi istedi

Haberin Devamı

Yusuf Özgür BÜLBÜL/MALAZGİRT (Muş), (DHA) - Muş’un Malazgirt ilçesi Kaymakamı Soner Kırlı, okul yöneticileriyle yaptığı toplantıda “Yatılı okullarımızda öğrenim gören çocuklarımızla yakından ilgilenmenizi istiyorum. Bu çocuklarımızın belletmen öğretmenlerine çok iş düşüyor" dedi.



Malazgirt Öğretmenevi konferans salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Soner Kırlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, şube müdürleri ile okul idarecileri katıldı. Öğrencilerin okul saati dışında takip edilmesi gerektiğine işaret eden Kaymakam Soner Kırlı, ailelerin çocuklarını öğretmenlere emanet ettiğini hatırlattı. Geçen yıla oranla daha fazla başarı beklediğine dikkati çeken Kaymakam Kırlı, şunları söyledi:



“Özellikle yatılı okullarımızda öğrenim gören çocuklarımızla yakından ilgilenmenizi istiyorum. Bu çocuklarımızın belletmen öğretmenlerine çok iş düşüyor. Belletmen öğretmenler okullarında özellikle yatılı kalan tüm öğrencilerle yakından ilgilenmeleri gerekiyor. Öğrencilerin okul saatleri dışında bile takip etmeyi unutmayım. Bu çocukları, aileleri bizlere emanet ediyor. Bizlerde kendi çocuklarımız gibi sahip çıkmalıyız. Değerli müdürlerim, okul içi kantinlerinde çalışanlar sizlerin denetiminde olması lazım. Ben kesinlikle okul kantinlerinin sıkı bir denetimden geçmesinden yanayım. Pansiyonlu okullarımız ihaleleri açık ve şeffaf olmalıdır. Teslim alırken şartnamede belirtilen ürünlerin olmasına kesinlikle dikkat etmelisiniz"

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!