GeriAlışveriş Selena Gomez'in Saç Bakım Sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Selena Gomez'in Saç Bakım Sırları

Selena Gomez'in Saç Bakım Sırları

"Selena Gomez'e saç bakım sırlarından günlük bakım rutinine kadar her şeyi sorduk! İşte güzellik rutinlerinden favori saç stiline kadar a'dan z'ye Selena Gomez..."

Saç Şekillendirme İpuçları

1. Çalışmadığın zamanlarda genellikle hangi saç modelini kullanıyorsun? Bu modeli nasıl uyguladığını anlatır mısın?

a. Çalışmadığım zamanlarda saçımı rahat bırakmayı seviyorum, bu yüzden ya doğal halinde bırakıyorum ya da topuz veya at kuyruğu yapıyorum. Boş günlerimde bakıma fazla vakit ayırmıyorum, ama Pantene'in şampuanını, harika saç bakım kremlerini ve özellikle 3 Dakikada Mucize Saç Bakım Kremini kullanıyorum.

2. Arkadaşlarınla gece dışarı çıkarken genellikle hangi modeli kullanıyorsun? Bu modeli nasıl uyguladığını anlatır mısın?

a. Nereye gittiğimize göre değişir. Güzel bir fönü her zaman severim. Pantene'in Yeni 3ü1 Arada Onarıcı ve Koruyucu Şampuanı ile başlamayı tercih ederim.

3. Bu süre zarfında edindiğin birkaç saç hilesini veya ipucunu paylaşabilir misin? Annenden, stilistinden öğrendiğin veya kendi kendine keşfettiğin püf noktaları olabilir. (Örneğin, "Elektriklenmeyi önlemek ve saçı yatıştırmak için çok az saç kremi kullanıyorum" veya "uçuşan saçları yatıştırmak için diş fırçasına saç spreyi sıkıp asi saçların üzerinden geçerek düzeltiyorum.")

c. Koşturmaca içinde tazelenmiş bir görünüm elde etmek için öğrendiğim bir püf noktası saçıma nem katmak için Pantene’in Doğal Sentez Argan Yağlı Elixir Saç Bakım Serumu ürününü kullanmak. Bu ürünü saçım ıslakken ve hatta kuruyken kullanabiliyorum. Daha sonra kurutuyorum ve saçım öncekinden daha canlı bir görünüme kavuşuyor.

Selena Gomezin Saç Bakım Sırları

4. "Saçlarınızın tam istediğiniz gibi şekil aldığı bir günün gücü" ile ilgili pek çok şey konuşuluyor. Saçlarının güzel göründüğü günlerde nasıl hissediyorsun?

a. Kim saçlarının tam istediği gibi olmasını sevmez ki? Kesinlikle insana özgüven veriyor.

5. Annenden saçla ilgili ne gibi ipuçları öğrendin?

a. Annem güzel, gür saçlara sahip. Bana her zaman saç kremi kullanmamı söylerdi.

6. Saç spreyi kullanırken uyguladığınız ipuçları veya püf noktaları var mı?

a. Saç spreyi kullanırken kol mesafesinden sıkmaya özen gösteriyorum, böylece ideal miktarda sprey güzel ve eşit şekilde dağılıyor.

7. Kırmızı halıdaki kurtarıcı saç stilin nedir?

a. Kıyafetimi seçtikten sonra sorduğum ilk soru saçımı nasıl yapmalıyım oluyor. Düz veya arkaya taranmış, şık, modern stillere bayılıyorum.

Mevsimsel

9. Kışın/karlı günlerde evde uyguladığın favori aktiviteler/işlemler neler?

a. Kış mevsiminde saçlarım çok fazla kuruyor, bu yüzden şampuan, saç kremi ve bakım kürü etkisini bir araya getiren Yeni Pantene 3ü1 Arada Şampuan ve Pantene Pro-V Besin Takviyesi içeren Saç Bakım Kremini kullanıyorum. Bu ikisi saçımı ağırlaştırmadan nemlendiriyor ve ileride zarar görmesini engelliyor.

10. Yazın olmazsa olmazların neler?

a. Genelde sade, beyaz bir v yaka tişört ve yırtık denim şortlar giyiyorum. Yazın vaktimin çoğu suda geçiyor, bu yüzden rutinime Pantene Onarıcı ve Koruyucu 3 Dakikada Mucize Saç Bakım Kremini eklemeye özen gösteriyorum.

11. En sevdiğin bayram hangisi? Neden?

a. Cadılar Bayramı çünkü korkmayı seviyorum.

 Selena Gomezin Saç Bakım Sırları

Etkinlikler, Hobiler ve Sağlık / Güzellik Rutinleri

12. En sevdiğin egzersiz hangisi?

a. Pilatesi çok seviyorum.

13. Uyumadan önce yapmayı asla es geçmediğin güzellik rutinin hangisi?

a. Yüzümü yıkarım. Ne kadar yorgun olursam olayım ya da makyajım ne kadar az olursa olsun, yatmadan önce yüzümü yıkarım ve nemlendirici sürerim.

14. Güzellik rutinlerinden ve kurtarıcı ürünlerinden bahsedebilir misin? Uçağa binmeden önceki güzellik rutinlerin ve kurtarıcı ürünlerin neler?

a. Uçuştan önce nemlendirici kullanmaya ve uçuş sırasında bol su içmeye daima özen gösteririm.

15. Peki ya bir programa veya konsere çıkmadan önce?

a. Çalışırken rötuş yapmak için Pantene’in Doğal Sentez Argan Yağlı Elixir Saç Bakım Serumunu kullanıyorum. Böylece saçlarım her zaman taze ve canlı görünüyor.

b. Saçlarım dışında, minimal düzeyde ürün kullanıyorum. Cildimi tahriş etmeyen ürünleri seviyorum. Hayatımı makyözlerime emanet edebilirim!

c. Saçımı daima Yeni Pantene 3ü1 Arada Onarıcı ve Koruyucu Şampuan ile yıkamaya özen gösteriyorum. Saçlarıma güçlü, parlak ve sağlıklı bir görünüm veriyor.

Selena Gomezin Saç Bakım Sırları

16. Seyahat ederken saç bakım rutinini değiştiriyor musun? Değiştiriyorsan, neden ve nasıl?

a. Tatildeyken saçlarımın nefes almasını istiyorum, bu yüzden basit ürünler tercih ediyorum, saçlarımda ısı kullanımını en aza indiriyorum ve mümkünse saçımı doğal kurumaya bırakıyorum. İş seyahatindeysem, genelde her zamanki rutinime uyuyorum. Ama ne olursa olsun her zaman şampuan ve saç bakım kremi kullanıyorum.

17. Kendi saç bakım rutinini tam anlamıyla oluşturabildin mi? Favori ürünün hangisi?

Birlikte çalıştığımız son birkaç yılda Pantene'in çok farklı şampuanlarını test etme şansına sahip oldum ve yeni şampuan formülleri ile kendilerini gerçek anlamda aştıklarını düşünüyorum. Her gün saçımı yıkama fikri beni her zaman yormuştur. Pantene'in yeni şampuanları ise saçı doğal besleyicilerden arındırmak yerine saçı besleyicilerle yıkayarak saçı daha da fazla besliyor! Yeni Pantene Pro-V 3ü1 Arada Onarıcı ve Koruyucu Şampuan kesinlikle vazgeçilmezlerimden. Saçımı anında güçlendirmesini seviyorum.

18. Peki saçlarının sürekli parlak gözükmesi için özel bir yöntemin var mı?

Güçlü bir günlük bakım maskesi istiyorsam, Pantene Pro-V 3 Dakikada Mucize Koruyucu ve Onarıcı Saç Bakım Kremi'ni kullanıyorum. İsminden de anlaşılacağı gibi, sadece üç dakikada etkisini gösteriyor ve saçımın öncesine göre daha güçlü ve daha nemli olmasını sağlıyor.

False