GeriSaç Saç Düzleştiricisi İle Maşa Nasıl Yapılır? İşte Saç Düzleştiricisi İle Dalgalı Saçlara Ulaşmanın Püf Noktaları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Saç Düzleştiricisi İle Maşa Nasıl Yapılır? İşte Saç Düzleştiricisi İle Dalgalı Saçlara Ulaşmanın Püf Noktaları

Saç Düzleştiricisi İle Maşa Nasıl Yapılır?  İşte Saç Düzleştiricisi İle Dalgalı Saçlara Ulaşmanın Püf Noktaları

"Dalgalı saçlara ulaşmanın en pratik yolu maşa uygulaması. Ancak maşanın olmadığı durumlarda saç düzleştiricisiyle de saçlara doğal görünüm dalgalar verilebilir. Peki Saç düzleştiricisi ile maşa nasıl yapılır? İşte saç düzleştiricisi ile dalgalı saçlara ulaşmanın püf noktaları..."

Saç düzleştiriciler, saçlara şekil verilmesi gereken durumlarda büyük kurtarıcı. İster düz ister dalgalı olsun düzleşticiler büyük yardımcı. Bununla birlikte saç düzleştirici ile saçlara maşa da rahatlıkla yapılabiliyor. Peki ama nasıl? İşte saç düzleştirici ile maşa yapmanın yolları...

SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ İLE MAŞA NASIL YAPILIR?

Saç düzleştirici ile maşa yapmak için ilk olarak dalgaların daha kalıcı olması için saç kremi kullanabilirsiniz. Bununla birlikte düzleştiricinin saçı yıpratmaması için yüksek ısıya maruz kalmamasına dikkat edilmeli.

İşlemi uygulamadan önce saçlar kuru olmalı. Düzleştirici ile maşa yaparken saçları iki plakanın arasına alın. Daha sonra yavaşça çevirerek uçlara doğru kıvırın.

Ön tarafta bulunan saçları da daha hacimli olması için yanlara doğru kıvırın.

Son olarak geniş dişli bir tarakla yumuşak bir şekilde dalgaları açın. Dalgaların sönmemesi için çok fazla taramamaya özen gösterin.

False