GeriRüya Tabirleri Rüyada Sakız Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sakız Çiğnemek, Yapışması Ve Vermek Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Sakız Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sakız Çiğnemek, Yapışması Ve Vermek Tabiri

Rüyada Sakız Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sakız Çiğnemek, Yapışması Ve Vermek Tabiri

"Rüya, kişilerin günlük hayatta yaşadığı bir olay ya da durum sonucunda bilinçaltında yansıma olarak kaydolan bir tür durum olarak tanımlanabilir. Pek çok olaya ya da duruma bağlı olarak gelişme gösteren durumlar olmasının yanı sıra kişinin sadece düşündüğü bir düşünceden dolayı da meydana gelebilen durumlardır. Rüya tabirleri ise bu rüyaların ne anlama geldiğini, neden kişinin bilinçaltında yer edindiğini ve ne gibi durumlar ile karşı karşıya gelineceğini anlatan bir tür tanım olarak değerlendirilebilir. Rüya tabirleri genel olarak rüya gören kişilerin baktığı ve dikkate aldığı yazılardır. Doğruluk payının da yüksek olması nedeni ile tercih edilen rüya tabirleri, ne anlama gelir? Peki rüyada sakız görmenin anlamı nedir? Sakız çiğnemek, sakız görmek, sakızı almak ya da bir başkasına vermek gibi anlamlar neyi ifade etmektedir tüm detayları ile derledik."

 Rüya tabirleri, görülen rüyaların anlamını en net ve kesin bir şekilde açıklayan, her rüyanın ayrı ayrı anlam içerdiği yazılar olarak tanımlanabilir. Rüyada sakız görmek rüya tabirinin de nasıl ve ne şekilde görüldüğüne göre anlamı değişme gösterir. 

 Rüyada Sakız Görmek 

 Rüyada sakız görmek rüya tabirine göre; kişinin pek çok uğraşlar sonucunda, zor bir şekilde ve bin bir uğraş ile kazandığı para olarak tanımlanmaktadır. Yorucu olay ya da çalışmalar ile elde edilen bir gelire işaret eden anlamı da vardır. Sakızın bulunduğu ancak çiğnenmediği görüldüğünde ise bu büyük bir çaba olduğunu ve bu çabalar ile bir şeyler elde edildiğini ifade eden bir rüya anlamına gelmektedir. Sakız görmek rüya tabirinde olan açıklamaya göre çok genel bir kelimedir. Bunun nedeni sakızı ne şekilde gördüğü, nasıl gördüğü ve ne yaparken gördüğü gibi soru şekillerine bağlı olarak değişmesi olarak bilinir. Hepsinin anlamı birbirinden farklıdır ve farklı olayları ifade etmektedir. 

 Rüyada Sakız Çiğnemek 

 Rüyada sakız çiğnediğini görmek genel olarak iyi bir anlama tekabül etmemektedir. Bunun nedeni ise dedikodudan gelmektedir. Rüyada kişi eğer sakız çiğnediğini görüyorsa dedikodu yapacağına, birinin arkasından konuşacağına ya da hakkında, rüya gören kişinin hayatı hakkında dedikodu yapılacağı anlamını taşır. Fesatlık, kötü niyet ve kötülük içeren bir rüyadır. Sadece dedikodu yapmak değil karşı tarafın da rüya gören kişiye dedikodu ile yaklaşacağı anlamına gelmektedir. Dedikodu yapılan bir mal olduğuna ve bu sakız eğer çiğnemeden yutulur ise malın hızlı bir şekilde biteceğine ya da israf olacağına işaret eder. 

 Rüyada Sakız Yapıştığını Görmek 

 Kişinin rüyada sakızın bir yere ya da üstüne yapıştığını görmesi de iyiye işaret eden bir durum değildir. Rüya gören kişinin huzuru kalmayacağına ya da olan huzuru götüreceğine işaret etmektedir. Yolunda giden işlerin bozulacağına ve elini attığı her bir olayın olumsuz sonuçlanacağına dair açıklamalar da rüyada sakız çiğnemenin ifade ettiği tanımlar arasında yer almaktadır. 

 Rüyada Sakız Vermek Tabiri 

 Rüya esnasında kişi eğer bir kişinin ona sakız verdiğini görüyor ise rüyayı gören kişinin zor işler göreceğini bu işleri yapması gerektiğini ve zor işleri yaptığı esnada yorulacağına işaret eder. Kişinin kendine ait olan özel hayatında yer alan kişilere fazla vakit ayırmadığına ya da ayıramayacağına, bu sebebe bağlı olarak da aşk hayatında bazı olumsuz durumlar ve mutsuz olaylar yaşayacağına işaret eder. Sadece aşk hayatı değil, özel hayatında yer alan herkesin; aile, arkadaş ya da yakın çevre ile ilgili tüm meselelerde aksilik yaşanacağına işaret eden ve bu anlama gelen bir rüya olarak bilinir.

False