GeriMahmure Rüyada Kan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kan Aldırmak Ve Bağışlamak Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Kan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kan Aldırmak Ve Bağışlamak Tabiri

Rüyada Kan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kan Aldırmak Ve Bağışlamak Tabiri

"Rüyada “kan” görüldüğünde içinizi bir korkunun kaplaması olağandır. Kan genellikle korkutucu olsa da aslında pek çok anlamıyla mala ve mülke yorumlanmaktadır. Rüyalarınızda farklı şekillerde gördüğünüz kanın yorumlarını derledik."

Rüyada kan görmek, gerçek rengini gösteren ve korkularla yüzleşen bir kişi olan vahyi sembolize eder.

Rüyada Kan Görmek

Rüyada kan görmek, mülk sahibi ve zengin olacağınızı gösteriyor. Kalan bir miras ya da bir şans oyunundan hatta edineceğiniz bir iş dolayısıyla parayı bulabileceğinizde yorumlanır. Aynı zamanda ailenizden, eşinizden veya akrabalarınızdan saklanan bir sırrın açığa çıkması anlamına da gelmektedir. Bazen bu rüya, ailenizden veya arkadaşlarınızdan biri tarafından size söylenen bir küçümseme, eleştiri ya da yaftalamanın sizin canınızı ne denli yaktığına da işaret eder.

Rüyada Kan Kusmak

Rüyada kan kusmak, kan miktarına göre farklı yorumlanabilir. Yalnızca birkaç damla kan varsa, servetinizin büyüyeceğini gösterir. Kan miktarı birkaç damladan fazlaysa, yoksulluğu ve üzüntüyü simgeler. Kanın rengi de yorumu değiştirir. Renk koyu ise, iş hayatınızda faul oyununu sembolize eder. Renk daha açıksa, hastalığı sembolize eder.

Rüyada Kan Vermek

Rüyada kan vermek, geçmişte aldığınız bazı kararlarınızdan pişmanlık duyacağınız ve bu hataları değiştirmek için çalışacağınız anlamına gelir. Bazıları tarafından hastalıklardan kaçmak ve sağlıklı bir yaşama geri dönmek olarak da yorumlanır.

Rüyada Kan Aldırmak

Rüyada kan aldırmak, iş hayatınızda karı ve itibarı ve iyilikleri sembolize eder. Kişisel yaşamınızda bazı kayıplar yaşayacağınızı ve işinizin bundan etkileneceğini de gösterebilir.

Rüyada Kan Aktığını Görmek

Rüyada kan aktığını görmek, erkek kardeşleriniz veya kız kardeşlerinizin yürek parçalayan sözlerini simgeler. İş hayatında kolay para kazanmanın yolunu bulmaya çalışacağınızı ancak bu mücadelelerin sonunda para ve itibar kaybetmene neden olacağını gösterir.

Rüyada Kan Almak

Rüyada kan almak, bazı zor durumlardan kurtulmaya çalışacağınızı gösterir. İyi bir işaret olarak kabul edilir. Mutluluğu ve huzuru sembolize eder.

Rüyada Kan Ağlamak

Rüyada kan ağlamak, korkularınızın gereksiz olduğunu gösterir.

Rüyada Kan Bağışı Yapmak

Rüyada kan bağışı yapmak, merakınızı tatmin edeceğinizi gösterir. Kanı açık renkli ve berrak görmek, yağlı toprağı, gelir getiren mülkiyeti, hasta için çare olacak bir yolculuğu simgeliyor.

Rüyada Kan Boşaltmak

Rüyada kan boşaltmak, kazancınızın bir kısmını hayır kurumları için harcayacağınızı, hakkında olumlu fikirleri olan birinin bunu sizinle paylaşacağını, size ilgi gösteren birinin bunu itiraf edip sizi mutlu edeceğini gösterir.

Rüyada Kan Damlası

Rüyada kan damlası, uzun süredir sizinle birlikte olan arkadaşınızın davranışlarının değişeceğini, para ve ilgi için nahoş tavırlar sergileyeceğini gösterir.

Rüyada Kan Dökülmesi      

Rüyada kan dökülmesi, tavsiyelerinize rağmen tavsiyenizi almayan birinin zarar göreceğini ve yardımınızı istemek için geri döneceğini gösterir.

Rüyada Kan Emmek

Rüyada kan emmek, şansınızın ve servetinizin artacağını, gittiğiniz her ortamdan kazanç sağlayacağınızı ve faydalanacağınızı gösterir.

Rüyada Kan Emzirmek

Rüyada kan emzirmek, başkalarına yasak sevgiye sahip olma niyetinizi fark edeceğinizi gösterir.

Rüyada Kan Fışkırdığını Görmek   

Rüyada kan fışkırdığını görmek, haksız kazanımları simgeler. Ayrıca bilerek veya isteyerek kazanılan kötülüğü simgeler.

Rüyada Kan Fışkırması Görmek     

Rüyada kan fışkırması görmek, zararlı alışkanlığınızı kıracağınızı ve bu alışkanlık için kazandığınız paradan tasarruf edeceğinizi gösterir.

Rüyada Kan İçmek

Rüyada kan içmek, korkularınız ve endişeleriniz nedeniyle zevk alamayacağınız mesleklerinizden kademeli olarak zevk almaya başlayacağınızı gösterir. Kendinizi bu işe adapte edeceğinizi ve eski yaşamınızın izlerinden sıyrılarak yeni yaşamınıza alışacağınıza yorumlanır.

Rüyada Kan İzi Görmek      

Rüyada kan izi görmek, parayı ve mülkiyeti sembolize eder. Bu rüya genelde rüya sahibine gelecek olan paranın habercisi niteliğindedir.

 

 

False