GeriRüya Tabirleri Rüyada çocuğunu dövmek ne anlama gelir? Rüyada kendinin, başkasının ya da komşunun kız - erkek çocuğunu dövme
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada çocuğunu dövmek ne anlama gelir? Rüyada kendinin, başkasının ya da komşunun kız - erkek çocuğunu dövme

Rüyada çocuğunu dövmek ne anlama gelir? Rüyada kendinin, başkasının ya da komşunun kız - erkek çocuğunu dövme

"Pek hoş olmayan bir durum olsa dahi rüyalarda bazı zamanlar çocuk dövmek görünebilir. Tabii bu tür rüyaların belli bir anlamı olduğunu söylemek mümkündür. Peki, rüyada çocuğunu dövmek ne anlama gelir? Rüyada kendinin, başkasının ya da komşunun kız - erkek çocuğunu dövme üzerine detayları derledik."

Rüyalarda farklı şekillerde ve biçimlerde kız ya da erkek çocuk dövmek üzerine, hoş olmayan bazı durumlar istemsiz söz konusu olabilir. Böyle zamanlarda rüya alimlerin yorumlarına bakılarak, görmüş olduğunuz rüyanın manasını öğrenebilirsiniz.

Rüyada Çocuğunu Dövmek

Rüyada çocuğunu dövmek rüya sahibinin yakın zamanda güzel günler göreceği üzerine yorumlanır. Aynı zamanda hak edilmiş bir kazanca işaret etmektedir. İş hayatında önemli bir noktaya geleceğine ve iyi bir kazanç elde edeceği yönünde yorumlanır. Hayırlı bir evlilik ve aynı zamanda evlat üzerine işaret eder.

Rüyada Kendi Çocuğunu Dövmek

Rüyada kendi çocuğunu dövmek yaşanan bazı sıkıntıların ardından mutlu ve huzurlu bir döneme gitmek anlamına gelmektedir. Ayrıca rüya sahibinin devlet mertebesine ulaşabileceği ve iyi bir mevki elde edeceği yönünde yorulur. Yaşanabilen sorunlar ve sıkıntıların neticesinde aydınlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada Başkasının Çocuğunu Dövmek

Rüyada başkasının çocuğunu görmek rüya sahibinin çevresinde iyi kalpli ve dürüst insanlar olduğuna yönelik yorumlanır. Ayrıca kişinin güç sahibi olacağı ve iş hayatında önemli başarılar elde edeceği yönünde delalet eder. Bazı rüya alimlerine göre ise iş yaşamında başarısızlık ve saygınlık kaybı üzerine yorulur.

Rüyada Kız Çocuğunu Dövmek

Rüyada kız çocuğunu dövmek rüya sahibinin bir konuda kızına destek olacağı yönünde yorumlanır. Gerek maddi gerekse manevi yönden ona yardım ederek, istediklerini gerçeğe dönüştüreceği üzerine rivayet edilir. Maddi ve manevi her daim kızının yanında olacağına yorulur.

Rüyada Erkek Çocuğunu Dövmek

Rüyada erkek çocuğunu dövmek aksine güzel şeylere işaret etmektedir. Özellikle hak edilmiş kazanç ile beraber iş hayatında önemli bir başarı üzerine yorumlanır. Olumsuz olarak ise kişinin sakladığı bazı sırların yakın bir zamanda gün yüzüne çıkabileceği üzerine delalet eder. Bu duruma karşı ise rüya sahibinin dikkat etmesi gerektiğini anlatır.

False