GeriRüya Tabirleri Rüyada armut görmek ne anlama gelir? Rüyada armut toplamak ve yemek tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada armut görmek ne anlama gelir? Rüyada armut toplamak ve yemek tabiri

Rüyada armut görmek ne anlama gelir? Rüyada armut toplamak ve yemek tabiri

"Rüyada armut görmek, ferahlığa ve güzel günlerin gelişine delalet eder. Kimi rüya yorumcularına göre rüyada armut görülmesi, dardan kurtulmaya yorumlanır. Rüyada armut görme şekli, yorumların farklı şekilde yapılmasını sağlar. Rüyada armut görmekle ilgili detayları yazımızda bulabilirsiniz."

Rüyada armut görmek, rüya yorumcularına göre huzur, ferah ve mutluluk manasına gelir.

Rüyada Armut Görmek

Rüyasında armut gören kişi, kısa dönem içinde müjdeli haberler alabilir. Askere gidebilir, evlenebilir, hamile kalabilir. Rüyada görülen armut, erkekler için yaşanılan değişim ve güzel haberlerdir.

Kadınlar için armut görmek, evleneceği erkekle karşılaşması manasına gelir. Rüyada görülen armut, tam pişmişse bu yakında hayırlı işe veya düğüne delalet eder. Rüyada görülen armut tam pişmemişse, sıkıntılardan kurtulmaya az kaldığı anlamında yorumlanmıştır.

Rüyada Armut Yemek

Rüyada armut görmek, hayırlı olana yorumlanırken, armut yemek iyi olmayan olaya delalet eder. Rüyasında armut yediğini gören kişinin sağlığında çeşitli sorunlar çıkabilir. Kendisinde olmasa bile yakınlarından birinde sağlık problemleri meydana gelebilir.

Rüya yorumcuları, rüyada görülen armut için hileli ve haram yoldan gelen paraya yorumlarlar. Kişinin kazancında değişim olur. Az kazanmaya başlar. Sıkıntıları büyür. Elindeki malı dağıtmaya, boş yere savurmaya başlar. Kumar gibi illetlere dadanır. Alimler, armut yediğini gören kimsenin, manevi açıdan kendisini iyileştirmesi gerektiğini bildirirler.

Rüyada Armut Toplamak

Rüyada armut toplamak, aşırı çalışmaya yorumlanır. Kişi dünyevi malının artması için çok fazla çalışır. Bu onun ailesine zaman ayıramamasına neden olur. Onlara yeteri kadar vakit ayıramadığı için beklenmedik sıkıntılar baş gösterir. Rüyasında armut topladığını gören kişi için yapılan diğer yorum ise yolculuktur. Rüya sahibinin uzun bir yolculuğa çıkacağına delalet eder. Mal sahibi olmak için değil, hakikati öğrenebilmek için yolculuğa çıkar. Rüya sahibi için rüyada armut toplamak, akıl sağlığının iyiye gitmemesine işaret edilmiştir.

Rüyada Armut Isırmak

Rüyada armut ısırmak, kişinin yaşantısında çeşitli zorluklar göreceğine yorulur. Rüya sahibi tahmin etmeyeceği yerlerde, eğitiminde, sosyal yaşamında sorunlar yaşar. Rüya yorumu yapan kişiler, rüya sahibinin bu zorluklarla başa çıkabilecek gücünün olduğunu belirtirler. Rüyada armut ısırılması yorumculara göre bir uyarıdır. Kişi için zorlukların çıkacağına ama bunları çalışarak geçebileceğine işarettir. Rüyada armut ısırmak, haklı olunduğu durumlarda, haksız duruma düşme durumuna işaret eder.

Rüyada Kurtlu Armut Yemek

Rüyada kurtlu armut görmek, sıkıntıların çok artacağına, kişinin bunlarla tek başına mücadele edemeyecek duruma geleceğine rivayet edilir. Rüyada kurtlu armut görülmesi, aynı zamanda rüya sahibinin kendi değerlerinin farkında olmamasına işarettir. Rüya yorumcuları, bu kişinin mutluluğu her zaman dışarıda aradığına dikkat çekerler. Kişi için kendi kendisiyle mutlu olamayan bir tabirinde bulunurlar. Alimler, kurtlu armut hakkında hayırlara vesile olabilecek rüya gurubuna koymuşlardır.

Rüyada Armut Satın Almak

Rüyada satın almanın iki türlü farklı yorumu bulunur. Birincisi rüyayı görenin dost sahibi olacağına rivayet edilir. Yorumcular bu dostun mübarek insan olduğuna hikmet ederler. İkinci yorumda ise kişinin sürpriz bir sıkıntının içerisine düşmesi olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişi için dertler artacak ve sıkıntılar çoğalacaktır. Hayatından tat almayacak duruma gelince, etrafındaki yakınlarından yardım dileyecektir.

Rüyada Armut Satmak

Rüyada armut satmak, kişinin birisiyle tanışmasına yorumlanır. Yorumcular, tanışılacak olan kişinin rüya sahibinin hayatında önemli etkileri olacağına hikmet ederler. Armut sattığını gören kişi için haber alma durumu vardır. Rüya yorumlayanlar, rüyasında armut satan kişinin rahatının dönem içerisinde kaçacağını belirtirler. Kişi için zaman çok önemli hale gelecek, kısa zamanda çok iş yapması beklenecektir. Alimler, rüyada armut satmanın, hikmetli olduğunu ifade ederler.

False