GeriÜnlü Kombinleri Rock-bohem stilin şık sentezi: Drew Barrymore
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rock-bohem stilin şık sentezi: Drew Barrymore

Rock-bohem stilin şık sentezi: Drew Barrymore

"E.T filmindeki küçük kız büyüdü, güzel ve seksi bir aktrise dönüştü. Neredeyse tüm hayatını kameraların önünde geçiren Drew Barrymore, hiçbir kalıba uymayan giyim tarzıyla da dikkatleri üzerine çekiyor."

Drew Barrymore'a baktığınızda belirli bir tarz göremiyorsunuz. Çünkü o kendini nasıl rahat hissediyorsa, öyle giyinmeyi seviyor. Eğer kot pantolon ve salaş bir tişört içinde kendini mutlu hissediyorsa, hiç kimseye aldırış etmeden öyle giyiniyor.

Drew Barrymore özgürlüğüne düşkün bir kadın. Bu özelliği de giyim tarzına yansıyor. Güzel yıldız kendini asla belirli kalıplara sokmuyor. Bir gün tiril tiril yaz elbiseleri içinde tipik bir Fransız gibi, bir başka gün de taytı ve flip floplarıyla karşımıza çıkabiliyor.

Foto galeriyi görmek için tıklayın!

Özgür ruhu stiline yansıyor!
Topuklu ayakkabılar tabii ki kırmızı halılarda ve davetlerde vazgeçilmezlerinden. Ama özel hayatında en büyük yeri Converse kaplıyor. Anlattıklarımdan sakın Drew Barrymore'un sürekli dağınık ve sıradan göründüğü izlenimini çıkarmayın. İstediği zaman oldukça dikkat çekici ve seksi görünebiliyor.

Kırmızı halılarda her zaman gecenin en şıklarından biri oluyor. Oscar ve Golden Globe törenlerinde giydiği elbiseleri hala unutabilmiş değiliz. Gece elbiselerinde kokteyl elbiseleri, tuvaletlerden daha ağır basıyor. Şık görünümlü sade elbiseler tam Drew Barrymore'a göre.

Renk seçimine gelince, hangi rengi daha çok sevdiğini sadece giysilerine bakarak söylemek çok zor. Çünkü Barrymore, her rengi ve her deseni severek giyiyor. Başka biri bu şekilde giyinse büyük ihtimalle stil sahibi olmayan, sadece şık giyinen bir kadın gibi görünebilir. Ama Drew Barrymore, her kıyafetini kendi chic rock - bohem tarzına uyarlayarak, kişiliğini giydiği her şeye yansıtıyor.

Foto galeriyi görmek için tıklayın!

Mahmure Editörü Dilayda Pala

False