GeriKahve Falı Falda kuru kafa görmek ne demek? Kahve falında kuru kafa çıkması anlamı nedir
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda kuru kafa görmek ne demek? Kahve falında kuru kafa çıkması anlamı nedir

Falda kuru kafa görmek ne demek? Kahve falında kuru kafa çıkması anlamı nedir

"Falda kuru kafa görmek; yaşanan veya çalışılan yerdeki düşmanları sembolize eder. Bireyden hoşlanmayıp, mutlu olmasını istemeyen bu kişiler, fal sahibini mutsuz edecek konuları planlanmaktadırlar. Bununla beraber fal sahibini incitmek ve rencide etmek isteyebilirler. Bilhassa fal sahibinin eğitim veya iş yaşamında ayağını kaydırmak isteyen kötü niyetli insanlar olabilir. Peki, falda kuru kafa görmek ne demek? Kahve falında kuru kafa görmek ne demek detayları ile derledik."

Kahve kuru kafa görmek; düşmanı ve dostu ayırt etmekte güçlük çekilen günlerin atlatılması olarak tabir edilir. İnsanların gerçek yüzünü görmek, fal sahibinin canını sıkacaktır.

Kahve Falında Kuru Kafa Çıkması Anlamı Nedir?

Kahve falında kuru kafa görmek; falı baktıran kişinin endişe ve korkularından arınacağı anlamına gelmektedir. Fal sahibinin hayalini kurmuş olduğu aşka kavuşmasına, bereket kapılarının ise sonuna dek açılmasına delalet eder. Fal sahibinin aile huzurunun artmasına ve işlerinin düzelip, eskisinden çok daha iyi olmasına yorumlanır.

Falda Kuru Kafa Görmek

Falda kuru kafa görmek; kötü kişiler anlamına gelir. Fal sahibinin, etrafında yer alan kötü niyetli insanlara tabir edilmektedir. Usta falcılara göre bu sembol, fal sahibinin yakın arkadaşlarına dikkat etmesi gerektiği şeklinde yorumlanır. Arkadaş çevresi içerisinde bulunan kötü kalpli kişiler, günü geldiği zaman gerçek yüzlerini gösterecektir.

Kahve Tabağında Kuru Kafa Çıkması

Kahve tabağında kuru kafa çıkması; fal sahibinin etrafındaki kötü kalpli insanlara işaret eder. Falı baktıran kişi, arkadaş çevresine dikkat etmelidir.

 

False