GeriKahve Falı Falda köprü görmek ne demek? Fahve falında taş, yıkılmış, kemerli ve küçük köprü çıkması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda köprü görmek ne demek? Fahve falında taş, yıkılmış, kemerli ve küçük köprü çıkması

Falda köprü görmek ne demek? Fahve falında taş, yıkılmış, kemerli ve küçük köprü çıkması

"Falda köprü görmek; sorun anlamına gelir. Fal sahibinin zor bir döneme girmesi olarak tabir edilmektedir. Fal yorumcularına göre falda köprü görmek; bireyin kötü haberler almasına, maddi sorunlar yaşamasına ve ruhsal problemler ile uğraşmasına işaret eder. Peki, falda köprü görmek ne demek? Kahve falında taş, yıkılmış, kemerli ve küçük köprü çıkması ne demek detayları ile derledik."

Falda köprü görmek; aşılması gerekli olan bir engeli sembolize eder. Bu engeli aştıktan sonra kişi çok mutlu olacaktır. Kısmetlerin açılması adına belli bir süre beklemek de gerekmektedir. Bununla beraber fal sahibi hem bazı durumları zamana bırakmalı, hem de çaba göstermemelidir. Bilhassa hedefe ulaşmak adına bu stratejiyi uygulamak gerekmektedir.

 Falda Köprü Görmek Ne Demek?

Kahve falında köprü görmek; fal sahibinin mücadele etmesine yorumlanmaktadır. Aşk ve sevgi yaşamında eşsiz günlere ulaşmak adına inancın yitirilmemesi gereklidir. Sevilen insanla beraber her türlü zorluklara karşı göğüs germe olarak yorumlanır.

Kahve Falında Taş Köprü Görmek

Kahve falında taş köprü görmek; fal sahibinin yaşamının çok güzel olmasına, ana ve baba dualarının alınmasıyla beraber işlerinin her geçen gün daha güzel bir hale gelmesine, ailesinin kendisini sevmesine yorumlanır.

Kahve Tabağında Yıkılmış Köprü Görmek

Kahve tabağında yıkılmış köprü görmek; fal sahibinin çevresinde saygı duyulacak ve sevilecek biri olmasına, itibar ve ün sahibi olmasına, sıkıntılı ve zor zamanların bitmesine, mutsuz olan günlerin kısa vakit içerisinde bitmesine yorumlanır. Bununla beraber büyük başarıların ve sevinçli haberlerin yakın zamanda artmasına işarettir.

Kahve Tabağında Kemerli Köprü Çıkması

Kahve tabağında kemerli köprü çıkması; aile yaşamında çok güzel gelişmeler ve çok önemli olaylar yaşamaya, mutluluğa giden yolun bulunmasına, kardeşler arasındaki problemli olan işlerin çözülmesine işarettir.

Kahve Tabağında Küçük Köprü Çıkması

Kahve tabağında küçük köprü çıkması; fal sahibinin güzel günleri yaşamak adına biraz çaba sarf etmesi gerektiğine delalet eder.

Kahve Falında Uzun Köprü Görmek

Kahve falında uzun köprü görmek; hayallere ulaşmak adına daha çok yol kat etmeye ve çok engel aşmaya tabir edilir. Fakat kahve falına baktıran kişinin azimli ve kararlı olması gerekmektedir.

False