GeriKahve Falı Falda El Görmek Ne Demek? Kahve Falında Büyük, Sol, Sağ, Açık, Uzanan Ve 4 Parmaklı El Çıkması Anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda El Görmek Ne Demek? Kahve Falında Büyük, Sol, Sağ, Açık, Uzanan Ve 4 Parmaklı El Çıkması Anlamı

Falda El Görmek Ne Demek? Kahve Falında Büyük, Sol, Sağ, Açık, Uzanan Ve 4 Parmaklı El Çıkması Anlamı

"Kahve falında el görmek, çok sağlam bir karakterli biri olduğunuzu gösterir. Falına bakılan kişi, çevresi tarafından çok saygı duyulan, güvenilen ve sevilen biridir. Aynı zamanda sosyal ve aile hayatınızda çok baskın bir karaktere sahip biri olduğunuzu da simgeler. Falda el görmek; eli açık ve cömert biri olduğunuzu gösterir. Falda el görmek ne demek sizler için derledik."

Kahve falında, el şeklinin çıkması pek çok farklı şekilde yorumlanır. Aynı zamanda bazı kahve falı yorumcularına göre de işlerinizdeki detaylı, titiz hareketlerinizle hiçbir zaman yanılmadığınızı simgeler. Bu nedenle de yaptığınız her işte size olan güvenin daha çok tazelendiği anlamına gelir.

FALDA EL GÖRMEK NE DEMEK?

Falda el görmek, fal sahibinin güçlü ve ahlaklı bir kişi olduğuna delalet eder. Aynı zamanda falda görülen el, fal sahibinin eli açık, ikramı seven ve cömert kişiliği olduğunu göstergesidir. Falda görülen el aynı zamanda, fal sahibinin kişiliği ile ilgili önem verdiği, sevdiği şeylerin üzerine titreyen, onlara zarar gelmesini istemeyen bir kişi olduğunu gösterir.

KAHVE FALINDA BÜYÜK EL GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Kahve falında büyük el görmek, pek çok işinizin kolaylaşacağı anlamına gelir. Kahve falında görülen elin büyüklüğü zafer, güç ve nüfuz sembolleri olduğunu gösterir. Falında el figürü gören kişi, yükselen enerji seviyesi sayesinde, sevdiği kişi ya da eşi ile aşk hayatı ile ilgili önemli kararlar alır. Aynı zamanda tam anlamı ile bir yol ayrımına girer. Kişi, hayatı ile ilgili çok önemli kararlar alırken her yönü ile boyuna düşünerek doğru kararı almaya çalışmalıdır.

KAHVE FALINDA SAĞ EL GÖRMEK

Kahve falında sağ el görmek, hayatınız ile ilgili çok önemli kararlar alma arifesinde olduğunuzu gösterir. Aynı zamanda sağ el, sağlığınız ile ilgili bu dönemde güzel gelişmeler yaşanacağını, varsa bir hastalığınızın da şifa bulacağına işaret eder. Sağ el, genellikle sağlık ile ilgili bazı ipuçları verir. Bu nedenle sağ elin nasıl görüldüğü de çok önemlidir.

KAHVE FALINDA SOL EL GÖRMEK

Kahve falında sol el görmek, hayatınıza bolluk ve bereket geleceğini simgeler. Bu fal, kısa zaman içinde hayatınızda zenginliğin artacağını simgeler. Aynı zamanda elinize hiç beklemediğiniz bir yerden toplu bir para geçebilir ve sizin ihtiyaçlarınızı önemli ölçüde karşılayabilir. Bu fal, maddi sıkıntılarınızı yakın bir zaman içinde geride bırakacağınıza işaret eder.

FALDA AÇIK EL GÖRMEK

Falda açık el görmek, birine yardım etmeniz gerekeceğini simgeler. Etrafınızda sizden yardım bekleyen ya da size ihtiyacı olan biri olabilir. Bu kişilere karşı daha dikkatli ve daha hassas davranmanız gerekir. Aynı zamanda bu fal, dualarınızın ve tüm hayallerinizin gerçek olacağını da simgeler. Ama bunun için biraz daha sabretmeniz ve çaba göstermeniz gerekebilir.

FALDA UZANAN EL ÇIKMASI ANLAMI

Falda uzanan el çıkması, çevrenizde size her konuda destek olmaya hazır kişiler olduğunu gösterir. Aynı zamanda bir konuda iş hayatında ya da günlük yaşantınızda biri ile anlaşmaya varacağınızı da simgeler.

FALDA 4 PARMAKLI EL ÇIKMASI ANLAMI

Falda 4 parmaklı el çıkması, hayatınızda bazı şeylerin istediğiniz gibi gittiğini gösterir. Aynı zamanda bu dönemde kendinizi bir konuda yalnız hissedebilir ve bazı büyük sorunlarla tek başınıza çabalamak zorunda kalabilirsiniz. Her an sizin yanınızda gibi görünen kişilerin sizi zor zamanınızda yalnız bıraktığına tanık olabilir ve büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu nedenle çevrenizdeki kişilerin samimiyetine dikkat etmeniz gerekir.

False