GeriKahve Falı Falda Dudak Görmek Ne Demek? Kahve Falında Açık, Alt Ve Büyük Bir Dudak Çıkması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda Dudak Görmek Ne Demek? Kahve Falında Açık, Alt Ve Büyük Bir Dudak Çıkması

Falda Dudak Görmek Ne Demek? Kahve Falında Açık, Alt Ve Büyük Bir Dudak Çıkması

"Falcılık binlerce yıldır uygulanmaktadır. İnsanlar her zaman geleceğin bizim için neler sakladığını bilmek istediler. Kaderimizin zenginlikte mi yoksa yıkımda mı olduğunu görmek için kozmik planını kim bilmek istemez ki? Peki, falda görülen dudak sembolleri ne anlama gelir detayları ile derledik."

Falda dudak sembolü görmek, kişiliğiniz de dahil olmak üzere yaşamınızla yakından ilgilidir.

FALDA DUDAK ANLAMI

Falda dudak anlamı, iş, aile veya sosyallik içerir. Genellikle hayatınızdaki birçok şeyi gösterir. Bu sembol şimdiye kadar düşündüklerinize göre gelişebilir. İnsan ilişkilerinde ve özellikle ikili ilişkilerde zayıf olmanıza yorumlanır. Diğer yandan çok çabuk etkilenen biri olduğunuza yorumlanır. Bu arada, çevrenizdekilerin görüşlerine kapılmanıza izin veriyorsunuz. Bu durum sizi depresyona sokabilir ve mutluluğunuzu da engelleyebilir. Baskı sizi strese sokabilir ve kafanız karışabilir. Düşük özgüvenden kaynaklıdır.

FALDA DUDAKLAR ANLAMI

Falda dudaklar anlamı, daha sosyal olmanız gerektiğini gösterir. Arada bir eğlenmek gerekiyor. Meşguliyetin veya rutinin zamanınızı almasına izin vermeyin. Şu anda, ailenize bakmak ve eğlenmek için zamanınız olsaydı, bunun yardımı olurdu. Mutluluğun anahtarı budur. Kendinize de zaman ayırabilirsiniz. Sizi strese sokan ve endişelendiren her şeyden uzak durun. Falda görülen birden fazla dudak, aradığınız değişimin bir sembolüdür. Kendinize neyi değiştirmek istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu sormalısınız.

FALDA DUDAK BÜKMEK ANLAMI

Falda dudak bükmek anlamı, kötü insanların beklenmedik bir kurbanı olabileceğiniz bir mesajdır. Bu sembol bilmediğiniz bir bölgede seyahat ederken daha dikkatli olmanız gerektiğine delalet eder. Bunun dışında kötü zamanlamadan kaçınmak için güvenlik kurallarına dikkat etmeniz gerekiyor.

FALDA AÇIK DUDAK ANLAMI

Falda açık dudak anlamı, genellikle kendinize hak ettiğiniz değeri vermediğinizi sembolize eder. Bir şey hakkında güvensiz hissediyorsunuz veya bulunduğunuz yere ait olmadığına inandığınız birinin konumunu kıskanıyorsunuz.

FALDA KAPALI DUDAK ANLAMI

Falda kapalı dudak anlamı, evrenden size iyi bir şey olacağına dair bir mesajdır. Şu anda hayatınızın çeşitli alanlarında sorunlar yaşıyorsanız, bu sembol kendinizi daha hafif ve yeni yollara daha açık hissedeceğinize işarettir. Diğer bir anlamı ise sizinle uzun süredir görüşmeyen birisinin geri geleceği ve geri dönmeye açık olmanız gerektiğidir.

FALDA BÜYÜK DUDAK ANLAMI

Falda büyük dudak anlamı, haklarınızı aramanız gerektiğine dair bir uyarıdır. Kendiniz hakkında biraz düşünmek bencil olmayıp başkaları için daha fazla hareket etmeyi bırakmanız yardımcı olacaktır. Hayatınızı geri almak, geleceğiniz için yeni kapılar açmak için mükemmel bir fırsattır.

FALDA KÜÇÜK DUDAK ANLAMI

Falda küçük dudak anlamı, hoş olmayan bir şeyle ilişkilendirilir. Geçmişten bir şeye çok bağlı olduğunuzu sembolize eder. Bu şey her ne ise hayatınızı etkilemiştir. Ancak bundan kurtulmadığınız taktirde mutluluğunuzu engelleyeceğinizi bilmelisiniz.

FALDA ALT DUDAK ANLAMI

Falda alt dudak anlamı, ilişkinizde evlilik gibi iyi bir şey olduğuna yorumlanır. Evliyseniz, yeni bir şey ortaya çıkacak ve ikinize de yeni bir soluk getirecek demektir. Hala özel birini arıyorsanız, endişelenmeyin! Aşkın yakında ortaya çıkacağını falınız söylemektedir.

FALDA ÜST DUDAK ANLAMI

Falda üst dudak anlamı, kendinizi yalnız hissetme olasılığınız çok yüksek olduğu anlamına gelir. Yalnızlık canını acıtsa da kendinizden asla ödün vermiyorsunuz. Kendinize saygı duymanız ve kimseye bağlı kalmamanız gerektiğine dair bir uyarıdır. Bir başka mesaj da, birileri için çok fazla umut yaratamayacağınız ve hayallerinizi idealize edemeyeceğinizdir.

FALDA DUDAK İZİ ANLAMI

Falda dudak izi anlamı, sevdiğiniz kişiyle hemen bir çatışma yaşamanıza neden olacaktır. Diğer bir anlamı ise maddi sıkıntı içinde olabileceğinizdir. Daha dini bir bakış açısı, bunun aynı zamanda manevi inançlarınızdan uzak kalacağınız anlamına geldiğini söylüyor.

 

False