GeriKahve Falı Falda Diş Görmek Ne Demek? Falda Beyaz, Çürük, Köklü, Küçük Ve Hane İçinde Diş Çıkması Anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda Diş Görmek Ne Demek? Falda Beyaz, Çürük, Köklü, Küçük Ve Hane İçinde Diş Çıkması Anlamı

Falda Diş Görmek Ne Demek? Falda Beyaz, Çürük, Köklü, Küçük Ve Hane İçinde Diş Çıkması Anlamı

"Toplumumuzda kahve falı çok sık baktırılmaktadır. Özellikle falda çıkan pek çok şey farklı olarak yorumlanmakta ve anlamları internet üzerinden araştırılmaktadır. Peki, falda diş görmek ne demek? Falda beyaz, çürük, köklü, küçük ve hane içinde diş çıkması anlamını sizler için derledik. "

Falda diş görmek farklı manalara gelmektedir. Diş genelde üzüntüye işaret etmek ile birlikte farklı şekillerde de yorumlanabilmektedir.

Falda Diş Görmek Ne Demek?

Falda diş görmek genellikle olumsuz bir şekilde yorumlanmaktadır. Bu falda fal sahibi sevdiklerinden ayrı kalabilir veya maddi anlamda pek çok kayıp yaşayabilir. Ayrıca falda diş görülmesi yakın bir zamanda beklenmeyen bir masrafın çıkması ve bu nedenle zor günler geçirileceği şeklinde de yorumlanmaktadır.

Falda Beyaz Diş Görmek Ne Demek?

Falda diş çıkması genel olarak olumsuz yorumlansa da falda beyaz bir diş görmek iyi bir şekilde yorumlanmaktadır. Kahve falında görülen diş beyaz ise fal sahibinin güzel ve temiz bir haber alarak ailesini sevindireceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Falda Çürük Diş Görmek

Falda dişin çürük olduğunun görülmesi maddi sorunların ve buna bağlı olarak çıkacak ailevi sorunların yakın zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir. Ayrıca ödemekte zorlanılan borçlarında kapatılacağına işaret etmektedir.

Falda Köklü Diş Görmek

Kahve falında görülen köklü diş hayata sıkı bir şekilde tutunmaya, stresten feraha çıkmaya ve iş hayatında yükselişe işaret etmektedir. Falda köklü diş görmek genellikle zor günlerin geçeceği, güçlü olduğu zaman neşe ve keyifli günlere erişeceğine işaret etmektedir.

Falda Küçük Diş Görmek

Falda diş görülmesi çok sık rastlanmaktadır. Fakat bu falın detayları da falın açıklanması açısından çok önemlidir. Falda küçük diş görmek fal sahibinin bir süre sallantıda olan işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Falda Hane İçinde Diş Çıkması

Falda hane içinde diş çıkması yakın zamanda maddi açıdan zor günler geçirileceğine işaret edebilmektedir. Kahvedeki diş sembolü dert ve kedere yorumlanır. Ayrıca çevredeki herhangi birisi fal sahibini zarara da uğratabilmektedir. Fal sahibine haksızlık etmek isteyen ve iş hayatında kariyeri sarsmak isteyen arkadaşa da yorumlanır.

 

False