GeriKahve Falı Falda Çarpı İşareti Görmek Ne Demek? Kahve Falında X İşareti Çıkması Anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda Çarpı İşareti Görmek Ne Demek? Kahve Falında X İşareti Çıkması Anlamı

Falda Çarpı İşareti Görmek Ne Demek? Kahve Falında X İşareti Çıkması Anlamı

"Falda çarpı işareti görmek çeşitli anlamlara gelmektedir. Falcılar bu fal üzerinde geniş çaplı bir araştırma ve yorum yapmaktadır. Bu da fal baktıran kişilerin dikkatini çekmektedir. Ayrıca falda çarpı işareti çıkması en çok merak uyandıran konular arasında bulunmaktadır. Falda çarpı işareti görmek ne demek? Kahve falında x işareti çıkması nasıl yorumlanır sizler için derledik."

Falda çarpı işareti belirmesi öncelikle olumsuz bir durumu ifade etmektedir. Ancak durumun gidişatını değiştirmek fal sahibinin elindedir. Falda çıkan çarpı işareti kırgınlık yaşamaya, hayal kırıklığına işaret eder.

FALDA ÇARPI İŞARETİ GÖRMEK NE DEMEK?

Falda çarpı işareti görmek duygusal kırgınlık olarak anlamlandırılmaktadır. Fincanda çarpı işareti çıkması fal sahibi için hayal kırıklığı demektir. Bununla beraber tabakta çarpı işareti çıkması ise fal sahibinin temkinli olması gerektiği ve kötü söz söylemekten kaçınması gerektiği anlamına gelir.

KAHVE FALINDA X İŞARETİ ÇIKMASI ANLAMI NEDİR?

Kahve falında fincanda X işaretinin çıkması duygusal olarak yıpranmak demektir. Tabak içinde X işaretinin çıkması ise birilerini duygusal yönden yıpratmak, kırmak demektir. Fal sahibinin sakin konuşması bu dönemde çok önemlidir.

FİNCANDA İKİ TANE ÇARPI İŞARETİ GÖRMEK

Kahve falında fincan içerisinde iki adet çarpı işareti görmek sorunların üst üste gelmesi demektir. Muhtemel bir kavga anlamına da gelir. Aynı şekilde tabakta iki tane çarpı görmek kötü bir olay şeklinde ifade edilmektedir.

TABAKTA ÜÇ TANE VE ÜZERİNDE X İŞARETİ GÖRMEK

Kahve falında tabak içinde üç adet ve daha fazla sayıda X işareti görmek aile içinde ve yakın çevrede büyük sorunlar ortaya çıkacak demektir. Özellikle akrabalarla ilgili duygusal yıpranmalar söz konusu olacaktır. Fincan içinde üç ve daha fazla sayıda X şekli çıkması fal sahibinin arkadaş çevresinde bir deprem söz konusu demektir. Fal baktıran kişi giderek yalnızlaşacak demektir.

False