GeriKahve Falı Falda Çan Görmek Ne Demek? Kahve Falında Ters Çan Şekli Çıkması Anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda Çan Görmek Ne Demek? Kahve Falında Ters Çan Şekli Çıkması Anlamı

Falda Çan Görmek Ne Demek? Kahve Falında Ters Çan Şekli Çıkması Anlamı

"Falda çan görmek, ara sırada görülen sembollerden biridir. Faldaki diğer detaylarla birlikte yorumlandığında farklı anlamlar çıkarılabilir. Bu sebeple falda çan görmenin hangi anlama geldiğini öğrenebilir, bu sembol hakkında bilgi sahibi olabiliriniz. Falda çan görmek ne demek? Kahve falında ters çan çıkması anlamı nedir tüm detaylarıyla derledik."

Falda çan görmek, genel anlamda tez zamanda duyulan bir haber olarak yorumlanır. Beklenen bir konunun sonuçlanacağı ve müjdeli haber alınacağına işaret eder.

FALDA ÇAN GÖRMEK NE DEMEK?

Birinden beklenen bir haberin tez zamanda geleceği, devlet kapısında olan bir işin hallolacağı, hasta bir kişinin iyileşeceği veya uzaktan gelen bir misafiri temsil eder.

KAHVE FİNCANINDA ÇAN GÖRMEK

Haber beklenen bir konunun sonunda sonuçlanacağına işaret eder. Bu haber parayla ilgili olabildiği gibi, bir anlaşma veya bir iş görüşmesi ya da bir sınav sonucu da olabilir.

TABAKTA ÇAN GÖRMEK

Uzaktan bir misafirin eve geleceği ve hayırlara vesile olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Eve gelen bu misafir sayesinde, hiç de planda olmayan mutlu bir gelişme yaşanacağına işaret olur.

KAHVE FALINDA TERS ÇAN ŞEKLİ ÇIKMASI ANLAMI

Ters çan sembolü tamamıyla fal sahibinin özel hayatını ifade etmektedir. İçinde, kimsenin bilmesini istemediği bir sırrı olduğunu ve bu sırrın uzun bir süre daha ortaya çıkmayacağını ifade eder. Aynı zamanda platonik bir aşk yaşanacağına ve karşılık bulmayacağına delalet eder.

 

False