GeriKahve Falı Falda Beyaz Kalp Görmek Ne Demek? Kahve Falında Yan Yatmış Ve Ters Beyaz Kalp Çıkması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda Beyaz Kalp Görmek Ne Demek? Kahve Falında Yan Yatmış Ve Ters Beyaz Kalp Çıkması

Falda Beyaz Kalp Görmek Ne Demek? Kahve Falında Yan Yatmış Ve Ters Beyaz Kalp Çıkması

"Kahve falında en sık görülen semboller arasında kalp yer alır. Türk kahvesi içen kişilerin en büyük eğlencesi olan falda bazı figürler göze çarpar. Kahve falında kalp görmek ise, genellikle olumlu yorumlanan fallar arasında yer alır. Falda beyaz kalp görmek ne demek sizler için derledik."

Falda en sık görülen semboller içinde yer alan kalp, genellikle olumlu bazı durumlarda ise olumsuz bir şekilde yorumlanabilir.

FALDA BEYAZ KALP GÖRMEK NE DEMEK?

Falda beyaz kalp görmek, fal sahibinin hayallerinin ötesinde saf bir aşk yaşayacağı ve kalbinin huzur ile dolacağı anlamına gelir. Aynı zamanda fal sahibi sürpriz bir evlilik teklifi alabilir ve bununla birlikte ilişkisini de evlilikle taçlandırarak hayırlı ve mutlu bir yuva kuracağına işaret eder. Aşk, kısmet, mutluluk demektir.

FALDA YAN YATMIŞ KALP NE ANLAMA GELİR?

Falda yan yatmış kalp görmek, fal sahibini heyecanlandıracak bazı önemli gelişmeler yaşanacağı şeklinde yorumlanır. Kişi eğer bekarsa evlilik yolunda yürüyeceği bir eş adayı ile karşılaşır, evli ise aile hayatının çok mutlu olacağı anlamına gelir. Falda kalp görmek, kişinin aşk hayatının tazelenmesi anlamına da gelir. Aşk hayatında yeni bir gelişme ya da nikah tazeleme durumu olarak düşünülebilir. Bu işaret ise, çocuk sahibi olmak şeklinde de yorumlayan fal yorumcuları da olmuştur.

KAHVE FALINDA TERS BEYAZ KALP ÇIKMASI

Kahve falında ters kalp çıkması, yaşanan hayal kırıklıklarının son bulacağına ve umutsuz olan bütün duyguların ortadan kalkacağına işaret eder. Fal sahibini üzen tüm sorunlar ve başına gelen kötü olaylar geçer. Gelecekte ise, güzel günler yaşanır. Fal sahibi, aşkı yüzünden bir hayal kırıklığı yaşayabilir. Bu nedenle de insanlara güvenme konusunda bazı sorunlar da yaşayabilir.

FALDA BİRDEN FAZLA KALP GÖRMEK

Falda birden fazla kalp görmek, fal sahibi çevresinde çok sevilen ve sayılan biri değilse kısa bir zaman içinde daha çok sevilen ve aranılan bir konuma gelir. Eğer zaten çok sevilen bir kişi ise, çevresi daha da genişleyebilir. Fal sahibi, bu dönemde yeni insanlarla tanışıp kaynaşma imkanı bulur. Farklı ortamlara girebilir.

 

False