GeriKültür Sanat En İyi Oscar İsaac Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En İyi Oscar İsaac Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri

En İyi Oscar İsaac Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri

"İnsanların en mutlu oldukları anlar keyif aldıkları işleri yaptıkları anlar olarak bilinmektedir. Bunlardan biriside film izlemek olarak dikkat çekmektedir. Dünya üzerinde çok sayıda kişi film izlemekten çok keyif almaktadır. Sizler için en iyi Oscar İsaac filmleri - en çok izlenen filmler listesi ve önerileri hakkında merak edilen bilgileri ayrıntılarıyla derledik."

Oscar İsaac oldukça önemli rollerde yer almış olan Guatemala uyruklu bir oyuncudur. Oyuncunun doğum tarihi ise 9 Mart 1978 yılıdır. Müzisyenlikte yapan başarılı oyuncunun gişe rekortmeni birçok filmi bulunmaktadır. Elvira Line ile evli olan yakışıklı oyuncunun iki çocuğu vardır. 

 En iyi Oscar İsaac Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi ve Önerileri 

X-Men: Apocalypse (2016) 

Agora (2009) 

Ex Machina (2014) 

En Şiddetli Sene (2014) 

Dune: Çöl Gezegeni (2021) 

X-Men: Apocalypse (2016) 

 Sinema dünyasına damga vurmuş olan bu yapımda Oscar İsaac'te yer almıştır. Tabi rol aldığı karakter efsanevi mutant Apocalypse olunca filmde oynadığını birçok seyirci bilmez. Oynadığı mutant karakteri acımasız ve yok edilmesi zor birisidir. Geçmişte yaşayan bu mutant şimdiye kadar yaşayan bütün mutantların atası olarak görülmektedir. Sahip olduğu güçlerin ise neredeyse sınırsız olduğu dikkat çekmektedir. 

 X-Men ekibi normal hayatlarını yaşarken bir kaza sonucu uyanmaması gereken özel bir mutant uyanır. Yıllardır var olmayan bu mutant kendi yanında yer almayan herkesi öldürmek üzere harekete geçer. Yanında ise en güçlü mutantlardan birisi Magneto bulunmaktadır. Ayrıca yanına aldığı mutantlara özel güçler vererek onları yenilmez bir hale getirmektedir. 

 Profesör X, ekibini toplayarak hem Magneto'yu yanlarına çekmek hem de ölümcül mutantı durdurmak için plan yapmaya başlar. Bu tehlikeli savaşta en büyük kozu ise Jean Grey olacaktır. Çünkü Jean, oldukça büyük güçleri olan çok özel bir mutant türüdür. James McAvoy, Oscar İsaac, Michael Fassbender ve Tye Sheridan önemli karakterlere hayat vermektedirler. 

 Agora (2009) 

 Filmdeki hikaye Roma İmparatorluğu hakimiyeti altında bulunan İskenderiye’de geçmektedir. Filmin merkezinde ise Hypatia bulunmaktadır. Bu kişi bilinen ilk kadın astronom, matematikçi ve filozoftur. 2009 yapımı başarılı filmin kadrosunda Rachel Weisz, Max Minghella ve Oscar Isaac gibi kişiler yer alıyor. 

 Ex Machina (2014) 

 Aksiyon ve bilimkurgu alanında güzel örneklerden birisi olan Ex Machina 2014 senesinde izleyici karşısına çıkmıştır. Gösterime girdiği yıllarda çok beğenilen yapım Oscar İsaac filmleri arasında en iyiler arasında olmayı hak etmektedir. 

 Nathan Bateman, insansı robot yapımında yapay zeka çalışmalarını yürütmesi için Calep Smith'i davet eder. Bu insansı robot yapımı gerilim yüklü bir hikayeyi başlatacaktır. Eşsiz senaryosu ile dikkat çeken filmde Oscar İsaac, Domhnall Gleeson ve Alicia Vikander önemli rollerde karşımıza çıkıyor. 

 En Şiddetli Sene (2014) 

 2014 yapımı En Şiddetli Sene adlı yapım dramatik ve suç unsurları içeren bir filmdir. Oscar İsaac filmde Abel Morales karekterine hayat verirken Jessica Chastain ise Anna Morales ile karşımıza çıkmaktadır. 

 Dune: Çöl Gezegeni (2021) 

 2021 yılına damga vuran yapımlardan biriside Dune: Çöl Gezegeni adlı yapım olmuştur. Paul Atreides'in ailesi çöl gezegeni olan Arrakis’in kontrolüne sahiptir. Burada önemli bir kaynak bulunmaktadır. Tabi bu durum kötü niyetli kişilerin ilgisini çeker. Şimdi gezegenler arasında önemli bir savaş başlayacaktır. 

 Filmde Timothee Chalamet, Zendeya, Oscar İsaac ve Rebecca Ferguaon gibi önemli isimlerin olduğu görülmektedir. 2021 yılında oldukça çok beklenen film beklentileri son derece karşılayan bir yapımdır. Oyuncu kadrosunun kalitesi ve başarılı bir senaryo ile çok iyi yapımlardan birisi olmuştur.

False