GeriKültür Sanat En İyi Hans Zimmer Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En İyi Hans Zimmer Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri

En İyi Hans Zimmer Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri

"Dünya çapında ün yapmış filmlere baktığımız zaman birçok detay görülmektedir. Bu detaylardan biriside filmlerin etkileyici müziklere sahip olmalarıdır. Çünkü iyi bir film ortaya koymak için müziklere önem vermek gerekmektedir. Sizler için en iyi Hans Zimmer filmleri - en çok izlenen filmler listesi ve önerileri gibi merak edilenleri detaylı şekilde derledik."

Film müzikleri konusu açıldığında bazı ünlü isimlerden söz edilmektedir. Bu konuda Hans Zimmer ismi sıkça duyulmaktadır. Çünkü Zimmer'ın müziklerini yapmış olduğu çok iyi yapımlar bulunmaktadır. Alman asıllı olan Hans Zimmer, film müziği bestecisi olmasının yanında albüm yapımcısı olarak da çalışmaktadır. Yüzlerce filmde emeği bulunan Zimmer oldukça popüler bir müzik bestecisidir. Çünkü Zimmer'ın müziğini yaptığı filmler genellikle yüksek bütçeli yapımlar olmuştur. 

En iyi Hans Zimmer Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi ve Önerileri 

Görevimiz Tehlike 2 (2000) 

Gladyatör (2000) 

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu (2007) 

Son Samuray (2007) 

Madagaskar (2005) 

Batman Başlıyor (2005) 

Sherlock Holmes (2009) 

Görevimiz Tehlike 2 (2000) 

Aksiyon ve macera türüne iyi bir örnek olan Görevimiz Tehlike serisi çok beğenilen yapımlardan birisidir. Geçmiş zamanlarda başlayan bu seriyle alakalı halen yeni filmler yapılmaktadır. Görevimiz Tehlike filminin müzik bestecisi ise Hans Zimmer'dır.

 John Woo'nun yönettiği filmde Tom Cruise, Dougray Scott ve Thandie Newton oynamıştır.

 Gladyatör (2000) 

2000 yılında gösterime girmiş olan Gladyatör filmi etkileyici sahnelerinin yanında müzikleri ile de ön plana çıkmıştır. Ünlü yıldız Russell Crowe filmde Maximus adlı bir generali canlandırmıştır. Ailesi acımasız Commodus tarafından katledilen Maximus intikam için Gladyatör olarak geri döner.

 Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu (2007) 

2007 yapımı olan filmde müzik bestecisi olarak Hans Zimmer görev almıştır. Birçok ünlü yıldızı bir araya getiren filmin hikayesi Kaptan Jack Sparrow üzerine devam etmektedir. Kaptan Jack Sparrow ve mürettebatı maceradan maceraya koşmaktadırlar. Ancak bu sefer Dünyanın sonu yakındır ve bu mücadele hiç kolay olmayacaktır. 

 Johnny Depp, Keira Knightley ve Orlando Bloom ana karakterler olarak filmde rol almışlardır. Ayrıca Karayip Korsanları serisi, hikayesinin yanında müzikleri ile de ön planda yer almayı başaran bir yapımdır.

 Son Samuray (2007)

 Etkileyici bir konuyu işleyen Son Samuray filminde müzikler Hans Zimmer'a aittir. Başrolde ise ünlü oyuncu Tom Cruise yer almaktadır. Nathan Algren, düşman kuvvetler olan bir grup Japon'un eline geçer. Bu kişiler Samuray olarak yaşayan onurlu insanlardır. Nathan Algren film düşmanları olsada ona çok iyi davranırlar. Bu durum birçok şeyin değişmesine yol açacaktır. 

Madagaskar (2005) 

2005 yılında gösterime giren bu animasyon oldukça çok sevilmektedir. Gişede büyük bir hasılat kıran bu animasyonun müzikleri Hans Zimmer'a aittir. Kesinlikle izlenmesi gereken bu animasyon sinema severlerin büyük beğenisini toplamıştır.

 Batman Başlıyor (2005) 

Batman serisinde önemli bir halka olan Batman Başlıyor filminde müzikleri Hans Zimmer ve James Newton Howard yapmıştır. Batman serisindeki bu yapımda Christian Bale Batman karakterine hayat veriyor. Ayrıca fimde Cillian Murphy, Katie Holmes ve Liam Neeson yer almaktadır. En iyi Batman filmleri arasında bulunan bu bölümün bolca aksiyon içerdiği dikkat çekmektedir. 

Sherlock Holmes (2009) 

Robert Downey Jr. ve Jude Law'ı biraraya getiren filmde müzikler ise Hans Zimmer'a aittir. Filmin dünya çapında büyük bir gişe hasılatı yaptığı bilinmektedir. Ünlü dedektif Sherlock ve en büyük yardımcısı Dr. Watson maceradan maceraya koşarak gizem dolu bir hikayeyi başlatıyorlar. Etkileyici müzikler eşliğinde eğlenceli ve heyecanlı bir yolculuk sizleri bekliyor.

 

 

 

False