GeriKültür Sanat En İyi Emma Stone Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En İyi Emma Stone Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri

En İyi Emma Stone Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri

"Sinema oyuncularının önemli bir hayran kitleleri olduğu bilinmektedir. Özellikle popüler oyuncuların tüm dünyada çok sayıda seveni bulunmaktadır. Ünlü yıldız Emma Stone'da bu oyunculardan birisidir. Güzel oyuncunun çok başarılı bir kariyeri vardır. Sizler için en iyi Emma Stone filmleri - en çok izlenen filmler listesi ve önerileri gibi merak edilenleri derledik."

Emma Stone, Akademi Ödüllü olan Amerikalı oyuncu olarak bilinmektedir. 1988 doğumlu olan güzel oyuncunun çok önemli yapımlarda rol aldığı görülmektedir. Özellikle Spider-Man filminde yer alması daha geniş bir hayran kitlesine sahip olmasına neden olmuştur. Zaman geçtikçe daha belirgin başrollerde oynaması ile adından çokça söz ettirmiştir. Başarılı aktrist oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam etmektedir. 

En iyi Emma Stone Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi ve Önerileri 

Tavşan Kız (2008) 

Adı Çıkmış (2010) 

Zombieland (2009) 

İnanılmaz Örümcek Adam (2012) 

Aşıklar Şehri (2016) 

Cruella (2021) 

Tavşan Kız (2008)

Henüz 20 yaşındayken Tavşan Kız filminde rol alan Emma Stone güzelliği ve oyunculuğu ile büyülemiştir. Tavşan Kız Shelly, Playboy köşkünden kovulduktan sonra umutsuzluğa kapılır. Ancak kızlar birliği grubu ile karşılaşması onu tekrar hayata döndürecektir. Tabi yanlarında yer aldığı kızlarla birlikte eğlenceli bir maceraya adım atması gerekmektedir. 

Filmde Natalie karakterini Emma Stone, Tavşan Kız karakterini Anna Faris ve Mona karakterini ise Kat Dennings canlandırmaktadır. Film son derece eğlenceli bir hikayeye sahiptir. 

Adı Çıkmış (2010)

 Emma Stone'un ilk filmlerinden olan Adı Çıkmış filmi Emma Stone'a önemli bir başarı getirmiştir. Normal bir lise öğrencisi olan Olive, okulda popüler olmayan bir öğrencidir. Ancak Olive hakkında bekaretini kaybettiği dedikodusu yayılınca herkes ondan bahsetmeye başlar. Bu yalan bir haber olsada Olive'yı kimse dinlemez. Tabi bu durum onu okulun en popüler kızı yapacaktır.

 Emma Stone dışında filmde Penn Badgley, Amanda Bynes, Thomas Haden Church ve Cam Gigandet yer almıştır. 

Zombieland (2009)

 Korku ve komedi türündeki filmin ana kadrosunda Emma Stone, Woody Harrelson ve Jesse Elsenberg yer almaktadır. Zombilerin ele geçirdiği bir dünyada onlardan henüz etkilenmemiş bir grubun mücadelesi konu olarak işlenmiştir. Emma Stone filmde Wichita karakterini oynamıştır. Bu yapımın zombi filmlerine oldukça iyi bir örnek olduğunu söyleyebiliriz.

 İnanılmaz Örümcek Adam (2012) 

Filmde Peter Parker rolü ile Andrew Garfield ve Gwen Stacy rolüyle Emma Stone'u görmekteyiz. Filmin konusu Örümcek Adam üzerinden ilerlemektedir. Peter Parker normal bir hayat yaşarken bir yandan da Gwen'e aşıktır. Bulduğu bir sır ise onu bambaşka bir macera içerisine atacaktır. Hareketli ve heyecan dolu bir Örümcek Adam filmi olduğu görülmektedir. 

Aşıklar Şehri (2016) 

Farklı türden filmler ile izleyici karşısına çıkan Emma Stone, Aşıklar Şehri filmindede Mia karakterine hayat vermiştir. Filmin türü ise müzikal romantiktir. Filmde güzel oyuncu Emma Stone'a Ryan Gosling eşlik etmektedir. 

La La Land ismi ile de bilinen filmde etkileyici bir aşk hikayesi işlenmektedir. Ayrıca bu film son yılların en çok beğenilen filmlerinden birisi olmuştur. Emma Stone ve Ryan Gosling filmde dans konusunda başarılı bir performans ortaya koyuyorlar.

 Cruella (2021) 

2021 yılında gösterime giren filmde Emma Stone, Emma Thompson ve Joel Fry rol almıştır. 101 Dalmaçyalı'da kötü karakter olan Cruella bu filmde farklı bir hikaye ile karşımıza çıkıyor. Cruella, tasarımları ile adından söz ettirmek isteyen birisidir. Ancak karşılaştığı iki hırsız ile Londra sokaklarında bir maceraya atılacaktır. Filmin türü komedi ve suçtur. Ayrıca zaman zaman dram unsurları da filmde yer almaktadır.

 

 

 

False