GeriStil Önerileri Daha Alımlı Görünmenizi Sağlayacak 6 Stil Düzenlemesi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Daha Alımlı Görünmenizi Sağlayacak 6 Stil Düzenlemesi

Daha Alımlı Görünmenizi Sağlayacak 6 Stil Düzenlemesi

"Stil düzenlemesi deyince aklınıza gardrobunuzu yenilemek gelmesin. Stil düzenlemesi, var olan kıyafetlerinizin üzerinizde daha iyi görünmesine yardımcı olacak basit ama etkili adımları atmaktır. Daha alımlı görünmenize yardımcı olacak stil düzenlemelerini anlatıyoruz!"

Doğru sütyeni bulun

Yapılan araştırmalar, tüm dünyada hala pek çok kadının kendisi için en ideal sütyeni bulamadığını, sütyen bedenini doğru bilmediğini söylüyor. Kadınların en büyük hatalarından biri kesinlikle sütyen alırken çok kafa yormamaları.

Yanlış modelde ve bedende alınan sütyenler dışarıya fırlayan memelere, içi boş kalan sütyen cuplarına ya da sırttan fırlayan yağlara sebep olabilir. Çok daha iyi bir görünüm için ilk işiniz kendiniz için en doğru sütyeni bulmak olmalı. Rengi ya da deseni önemli değil, göğüs şeklinize uygun modelde ve doğru bedende sütyeni bulun.

En zayıf bölgeye oynayın

Vücudunuzun en ince noktası neresi? Kalçanız, beliniz, bacaklarınız ya da göğüs bölgeniz mi? En ince bölgenizi bulun ve kıyafet seçiminde bu alana vurgu yapın. Mesela bacaklarınız üst bölgenizden daha ince ise dökümlü mini elbiseler tam sizlik.

Desenlerden yardım alın

Doğru kullanılan desenler size istediğiniz her şeyi verebilir. Desenleri doğru kullanarak belinizi daha ince, boyunuzu daha uzun, omuzlarınızı daha geniş gösterebilirsiniz.

İyi bir korse edinin

Sahip olduğunuz kilonun önemi yok. İyi bir korse kıyafetleri her zaman daha iyi gösterir. İçinde rahatça nefes alabildiğiniz ve kıyafetlerinizin üzerinize mükemmel oturmasına yardımcı olan bir korseniz mutlaka olsun.

Doğru gözlük seçimi

Güneş gözlükleri en şık aksesuarlardan biridir hem de göz sağlığımız için çok önemlidir. Klasik güneş gözlüklerine takılıp kalmak yerine yüzünüze yakışan farklı renk ve modelleri de deneyin.

Çanta boyunu iyi seçin

Doğru çanta seçimi, iyi bir stil yaratmanın en önemli adımıdır. Kombininizin hacmi arttıkça çantanın boyu küçülür, kıyafetinizin hacmi azaldıkça ise çanta boyu büyür. Mesela; kalem etek ve gömlek giyiyorsanız orta ya da büyük bir çanta takmalısınız.

False